Анита Мейзер задушила мъжа си при необуздани садо-мазо страсти?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:12 / 15.08.2016
23463
"Престъпление от страст" - това е една от хипотезите за смъртта на Николай Димов, под която се се разбира тиражираното вече "убийство по непредпазливост". 

Според сведенията до момента става ясно, че съпругът на Анита Мейзер е бил удушен при екстремен секс. Това е признала самата тя пред разследващите.

Сексбомбата Анита Мейзер разказала пред разследващите, че задушила съпруга си, без да иска, по време на садо-мазо ласки, разкриха отлично осведомени източници на "Блиц". Първоначално тя се уплашила и дала няколко различни версии, а впоследствие признала и обяснила действията си с това, че се уплашила.

"Уплаших се" - това е казала тя още вчера и признала какво се е случило. Това, че Димов е бил душен, обаче, не обяснява как се е получила една прободна рана на шията. Ясно е, че е имало асфиксия. Но не е ясно дали прободната рана е нанесена преди или след като е душен Николай. А не е ясно дали вече въобще ще излезе, че е имало прободна рана", обясниха запознати с казуса, както и с експертизата на съдебните медици.

Според нашите източници Анита Мейзер измислила версията за двамата познати на Николай, които той срещнал, а след това, че била отишла до магазина и като се върнала мъжа й го нямало в дома им. Както и това, че впоследствие като се събудила го намерила мъртъв на дивана в хола. Ясно е обаче, че тя се е качила с Николай апартамента. Това е лесно доказуемо, защото цялата кооперация е опасана с видеонаблюдение, камери има и в асансьора, както и на етажа на Анита. Освен това до нейния апартамент се стига само с асансьор, за който трябва човек да има чип или да бъде извикан от горе.

Според нашите източници случаят е повече от странен и версията "престъпление от страст" е твърде удобна. Не е ясно с какво е бил задушен Николай, като сред версиите са - с кабел и свинска опашка.

Близките на Николай не приемат версията от обясненията на Анита Мейзер. Те споделиха, че двамата с Николай нямали дори интимни отношения от дълго време. Приятели на културиста, запознати доста добре с личния му живот и предпочитанията му, споделиха, че той не си падал по екстремния секс - с връзване и прочее.

Прокуратурата вече обяви в официално съобщение, че престъплението е разкрито. Подробности ще бъдат изнесени в 15 часа на брифинг.


Виж коментарите (1)

Още по темата (124):
08.09.2022 Дъщерята на Анита Мейзер – Джули: Майка ми си пекла суджук и филийки на ютия в затвора
14.08.2020 4 години след бруталното убийство на Николай близките му са неутешими
14.05.2020 Скандалната Анита Мейзер: Ники ме чака, но не бързам да ходя при него
03.01.2020 Вместо да плати кръвнина за убития Николай, Мейзер се кани да обикаля света
29.11.2019 Анита Мейзер го удари на живот след затвора
19.11.2019 Анита Мейзер не се крие след затвора, върна се в Лас Вегас
Още новини от Национални новини:
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войнат...
БНБ е проверила няколко кредитни институции
След срутването на подпорна стена: Продължава разчистването на АМ...
Кои действия се считат за уронване престижа на работодателя и как...
Ето го най-модерния затвор у нас за 35 млн. лв.
Велики понеделник е! Започва Страстната седмица, ето кой празнува...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).