Алма ще представя България на "Евровизия"?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:10 / 07.11.2019
11436
Дъщерята на Саня Армутлиева най-вероятно ще представя България на "Евровизия". Конкурсът е в Ротердам през май, а страната ни се завръща в него след едногодишна пауза. Името на родния представител се пази в тайна, но според слуховете това ще е 16-годишната Алма, която е копие на майка си Саня.

Малолетната Алма вече е одобрена за един от "подконкурсите" на "Евровизия". Това е OGAE Video Contest 2019 – състезание за видеоклипове, което се прави от официалните фен клубове на "Евровизия". В него от името на България се състезава вторият и засега последен сингъл в кариерата на момичето "Perfect“. Още през септември от фирмата на Армутлиева, която е продуцент на дъщеря си, обявиха, че парчето е тръгнало по MTV. Първата песен на тийнейджърката, случайно или не, имаше същата щастлива съдба, която не е застигала нито един друг певец в България дори след години къртовски труд. 

Сега тийнейджърката е натоварена с очаквания да направи фурор и в Ротердам.

От БНТ съобщиха, че името на изпълнителя, който ще ни представи на "Евровизия" тази година, ще бъде официално обявено на 25 ноември. В подкрепа на слуховете, че това ще е именно Алма, има доста улики. От една страна е участието в състезанието за клипове, а от друга е доводът, че лицето на момичето минава за световноизвестно, защото го показват по MTV. Освен това къдрокосата тийнейджърка е с английски адрес, а от БНТ вече съобщиха, че родният представител в Ротердам ще бъде подкрепен не само от български, но и от английски продуцент. Не е изключено Алма да излезе на холандската сцена с дует с друг изпълнител. Това може да е Кристиан Костов, който вече има едно второ място на "Евровизия". Момчето наскоро е било в България, а се знае, че постоянният му адрес е в Русия. Говори се обаче, че Алма може да бъде сменена с друг изпълнител малко преди 25 ноември. Това щяло да стане в случай, че майка ѝ в последния момент реши, че е рано да я праща на подобни големи форуми.

По информация на "Уикенд" варненката Дара си точи зъбите за "Евровизия" поне от 2 години и то с основание, защото вече няколко пъти са ѝ обещавали участие, но обещанията така и не са спазени. Това лято тя дори е пътувала за Лондон, където е работила с продуцента Йоад Нево. Той седи зад някои от проектите на звезди като Браян Адамс, "Дюран Дюран" и Дейв Геън от "Депеш мод". Говори се, че Дара е била избрана да участва на "Евровизия" 2019, но ѝ се разминало, когато БНТ се отказа от конкурса, за да прави финансови икономии. Както писахме, тази година шефът на БНТ Емил Кошлуков е успял да намери спонсор, който да даде 1 млн. евро, за да изпратим човек в Ротердам.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Национални новини:
Как да се предпазим от ухапване на кърлежи?
Обичан морски курорт вече гъмжи от туристи
Лошо време на Разпети петък, удрят ни бури и градушки
Български фермер разкри огромна далавера с млякото у нас
Отложиха пускането на газовия терминал край Александруполис
Кампания 2024: Какви промени се готвят в обвързаното подпомагане ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).