54 българи бедстват на турски паркинг, сред тях 5 деца и бременна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:14 / 29.08.2018
4817
54 българи, тръгнали с автобус от София за Виена с фирма "Ер Кона", бедстват на турски паркинг с часове, след като автобусът аварирал, съобщи за Varna24.bg варненка, пътуваща в закъсалото возило. Сред хората, които стоят в невидение "в нищото" има пет деца и бременна жена, сподели нашата читателка. От фирмата отказали да пратят друг автобус, защото било много скъпо. Хората са на ръба на отчаянието и търсят съдействие. До момента помощ няма от никъде. Ето какво още сподели тя:

"Тръгнахме от София за Виена около 16 часа вчера. Трябваше да пристигнем тази сутрин около 6.30 часа. След сръбско-унгарската граница авобусът се развали, казаха че двигателят е изпушил. И от 3.30 часа ние стоим в нищото на някакъв турски паркинг и няма никакво развитие, никой не казва как ще се реши проблема. В автобуса има 54 човека, има дете на две годинки, още едно на три, три деца на възраст до десет години и бременна жена, на която вече и е много зле. 

Не знаем къде се намираме, няма интернет, откъснати сме и вече всички са на ръба на отчаянието. Никаква реакция няма от страна на фирмата. Разбрахме, че са потърсили свои австрийски партньори, те са предложили да ни извози, но българската фирма отказала, защото било много скъпо. Нямаме никаква представа как ще се предвижим, не знаем какво ще се случва. Казват ни само че това или онова нямало. Това е фирмата с най-скъпите билети по дестинацията София Виена", разказа разтревожената варненка.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш
Лена Бориславова отива на съд за клевета
Бременните ще се ваксинират безплатно срещу коклюш
Колко време трябва да си работил във фирмата, за да получиш досто...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).