25-годишен изверг изнасили момиче, преби го и се опита да го запали

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
17:36 / 17.11.2021
3099
Окръжна прокуратура - Разград ръководи досъдебно производство за изнасилване на непълнолетно момиче от неин родственик, който й причинил също множество тежки телесни повреди и опитал да я запали.

Предполагаемият извършител е на 25 години, добре известен на органите на реда и на прокуратурата и осъждан два пъти, като в единия от случаите също изнасилил жена. Мъжът се укрил веднага след извършването на деянието.

Досъдебното производство по случая е образувано на 16 ноември 2021 година. Момичето е намерено в тежко състояние в дома си в град Цар Калоян. Незабавно е отведена и настанена в болнично заведение със сериозни травми и изгаряния.

Работата по изясняване на детайлите около случилото се продължава и към момента под надзора и ръководството на Окръжна прокуратура – Разград. Извършителят на тежкото престъпление се издирва.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Отбелязваме Деня на труда
"Сиела Норма" ще осигурява машинния вот на изборите
Синът на известен наш бизнесмен обяви: Без да се замислих, приех ...
Главчев: Финансирането за държавната детска болница е осигурено
Голяма банка предупреди своите клиенти
Габриела Пеева: Обвинена съм в нещо, което не съм сторила


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).