2-годишният Павел спал между дърветата в гората

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
10:21 / 04.10.2017
4799
2-годишно момченце беше открито близо денонощие, след като изчезна край хасковското село Малко Брягово. Момченцето изчезнало в понеделник в късния следобед, когато майката с другите си две деца отишла да купи яйца.

Майката е от семейство на дървосекачи. Тя живее с родителите си и с трите си деца, защото бащата на малчуганите е в затвора. Жената твърди, че 2-годишния Павел е бил оставено без надзор за около 30 минути и е тръгнал към гората. Детето е спало между дърветата. Детето беше намерено здраво, но леко измръзнало.

И трите деца на майката вече са отнети от социалните служби по нейно собствено желание.

"Децата са изведени в две приемни семейства. И трите се намират в много добро здравословно състояние. Семействата са много близко едно до друго и децата могат да се виждат и общуват", коментира директорът на "Социално подпомагане" - Хасково Стефан Манахилов.

Сега майката казва, че бащата ще си потърси децата, когато излезе от затвора. За да си получат децата обратно, родителите трябва да докажат, че са способни да им осигурят нормални условия за живот.

Източник: Нова тв


Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Обрат: Сложиха таван на надценката на някои видове хляб
Нова промяна при изплащане на обезщетения за безработица
Решиха: Без реклама на хазарт в медиите
Какво е крипто стейкинг и защо инвеститорите го харесват?
МВР напомниха важна информация преди голямото пътуване за празниц...
Няма да връщат казармата в България


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).