Крушарски: Я имам още 10 години живот, я нямам, но от Локомотив няма да се откажа!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (16)
23:17 / 02.08.2020
9179
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски остана верен на стила си и направи култово изказване след победата над Лудогорец с 1:0, която донесе на неговия клуб Суперкупата на България.

Ето какво каза бизнесменът след края на двубоя в Разград:

Снощи се бяхме събрали и от отбора ми викат: Ела на стадиона да видиш купата. А аз им отговорих: После цяла година ще я гледам. Просто имах вътрешно чувство, че ще спечелим. Днес си бях спокоен – може да питате и останалите колеги. Вече имаме 24 футболисти, които са взаимозаменяеми.

На мен мечтата ми е да взема медал от първенството. Съдиите в мача срещу ЦСКА ми взеха мечтите, но ние ще вземем цялото първенство. Лудогорец са в пъти над нашата стойност като заплати. Нашите амбиции са да скочиме на всички и да минем поне 3 кръга в Лига Европа.

Аз съм пенсионер, имам добра пенсия и мога да се издържам и без да работя. Но от Локомотив няма да се откажа. На тези години, я имам още 10 години, я нямам. Дано да поживея да закарам багера и фургона и да почнем да изграждаме тренировъчната база на клуба. Аз съм човек реалист, който е доказал себе си и мога да направя това, което ми се полага.



Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).