ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
От ПФК Ботев коментираха пред Plovdiv24.bg драмата с петте треньорски оставки
Автор: Стойчо Генов 11:37 / 30.05.2020Коментари (62)22710
©
Plovdiv24.bg направи няколко опита да се свърже с прокуриста на ПФК Ботев Пловдив Асен Караславов, за да коментира ексклузивната ни новина за подадените общо 5 оставки в детско-юношеска школа на клуба. Тъй като телефонът му даваше "свободно", потърсихме за коментар пресаташето на клуба Тодор Благов.

Както вече информирахме, едномесечно предизвестие за напускане са подали треньорите Илия Иванов, Стоян Ангелов, Минчо Цветанов и Васил Стефанов, както и директорът на школата Димитър Младенов.

Ето какво заяви пресаташето на ПФК Ботев Тодор Благов пред Plovdiv24.bg:

ПФК Ботев ще направи опит да задържи упоменатите треньори, за които сте писали във вашата статия. Наистина някои от тях искат да напуснат клуба. Тъй като те са изключително големи професионалисти и показаха отлични резултати в нашата школа, към тях има голям интерес от водещите школи в България.

Школата на Ботев (Пд) е една от най-добрите в България, като това се дължи на отличния колектив между треньори, директор на школата и ръководство. В това число искам да посоча работата, както на Николай Киров като директор на школата, така и на другите специалисти, заемали тази позиция - Иван Цветанов, Трифон Пачев, Ферарио Спасов и в момента Димитър Младенов.
Още по темата: общо новини по темата: 191
25.08.2023
16.08.2023
14.08.2023
25.06.2023
25.06.2023
23.06.2023
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Jaden Za Futbol
премахни филтъра

-2
 
 
Много интересна работа. Ако някой има различно от вашето манипулативно, лъжливо, злобно мнение, то това е манипулация ;). Ни веднъж не казах, че са велики специалисти. Нека бъдем коректни. Работещи ТРЕНЬОРИ, обичани от деца, уважавани от колеги, с ЧЕСТ, достойнство и морал. Длъжен съм да изкажа позиция, тя е на стотици хора! Вашата наднормена групичка виж е от трима човека май, май....(наднормена по килограми)
+1
 
 
Интересна работа!!! Три ника (Jaden Za Futbol, Футболен клуб - Рачо Пловдив и Бургаския гларус) новорегистрирани през неделния ден ни обясняват надълго и нашироко колко велики специалисти са треньорите които всеки ден от години наблюдаваме в Коматево!!! Елементарен опит за манипулация от страна на подалите оставки. БОТЕВ 1912 ще има школа дълги години след напускането им, а къде ще продължат те жалкото си съществуване си е тяхна работа...
-1
 
 
И може да бъде просто. Журналист влиза и пита трениращите деца. За Стинката всяко ще каже : Голям! Искам да съм като него! Моята България все някога ще намери път. Той е прост и известен . Труд ! Няма невъзнаграден труд! Стоян Ангелов на това учеше децата ни! Дано му се случи! Клубът за който посвети труда си, не му го даде!
-3
 
 
Утихнахте много! Спечели Рашко! Стоян Ангелов си тръгна! Радвай се! Утре на Ю15 ще се изправи срещу децата които е създал и логично ще ги победи. Надявам се да не потърсиш отговорност от някой друг! Ти завоюва това. Леко ти беше. Подхилваше се. Ботев за теб явно не е нищо. За Митко Младенов, за Трифон Пачев, за Тодор Благов не е така! Нищо де.... на теб да ти е добре. И на онзи които назначи . Ботев е традиция, вяра и достойнство! Нямаш място там! Ботев ще пребъде! Плужаците НЕ!
-3
 
 
Ако Александър Александров Кривия не бе осъществил тази прекрасна идея. .... Школата никога нямаше да бъде най- добрата в България! Шапка трябва да му сваляте!
-2
 
 
Прекалено внимание Ви отделих. На Илия Иванов, Стоян Ангелов и Тодор Благов може да дишате праха. Да не Ви приседна питието. ?!
+2
 
 
Обществена тайна е,че Бай Илия,Стинката и Тодор Благов се опитват да манипулират всеки шеф на ДЮШ.Сега явно пак са успели да влезнат под кожата,на перманентно неадекватния Димитър Младенов.Затова предлагам,всеки от тези четирима хубави, да си избере набор и да свършва този цирк
+1
 
 
Школата на Ботев Пловдив от години бавно и полека се приватизира от Сашо Кривия за да може той да обслужва своите мениджърски интереси. Не е тайна за никой, че подалите оставки треньори са от най-близкото му обкръжение, както не е тайна и че оставките са подадени за да се извиват ръцете на ръководството. Сега, след като се изложиха тотално с неадекватната си реакция, звънят и търсят родители и фенове за подкрепа, но едва ли шефовете ще позволят шепа самозабравили се служители да им извиват ръцете.
-1
 
 
Школата е обречена докато един болен(но не от коронавирус а от "болни родителски амбиции") може да влияе до такава степен на Борда на директорите , че да предизвика масови треньорски оставки. Този Борд явно няма реална представа какви последствия ще има всичко това . Освен , че ще си тръгнат качествени треньори и съответно талантливи юноши , школата ще олекне дотолкова , че никой няма да иска да детето му да тренира тук където един болен(не от коронавирус а почвам да мисля ,че е от нещо наистина сериозно, може би психиатрично) може да гони треньори и да трови обстановката. Толкова ли няма в този Борд някой който наистина милее за Ботев ? Скоро ще разберем . Ако допуснат да си тръгнат толкова много треньори най–добре да се прекръсти клуба на ФК "Рачо" и да приключваме.
-1
 
 
Гледал съм много мачове водени от Стоян Ангелов, отборите които е водил са се отличавали с ФУТБОЛ и сърцатост! Виждал съм доказани футболни имена за България да стискат ръката му с истинска възхита! Болшинството негови колеги, обичащи футбола и милеещи за играта знаят, че това е истината!Чест и почитания!
-1
 
 
Всички футболни хоразнаят, че това са ТРЕНЬОРИ с доказани качества, треньори професионалисти, работещи с огромен хъс и желание! Спор тук няма! Това е факт ! Тук на едно мнение са и ръководство и Директор на ДЮШ и всички техни колеги от цялата страна, както и РОДИТЕЛИТЕ на всички деца, които са тренирали през годините. Те са донесли много победи и имидж за клуба в който са!
-1
 
 
Надявам се искрено ПФК Ботев, да направи необходимото и гореспоменатите треньори, да останат в клуба! Да продължат да работят професионално, както до сега, с хъс и желание! Да носят много мигове на радост и гордост за истинските фенове на Ботев! Решение винаги има! Нека бъде разумно, градивно и позитивно! Успех! Само Ботев!
+1
 
 
Абе, кво ни занимавате с тия крадци и некадърници! Да отиват в Реал Мадрид като са толкова велики!
+1
 
 
Бай Илия и "добър треньор" са две несъвместими неща. Само по кръчмите и казината е добър.
+1
 
 
Абе не знам качества и успехи имат ли нямат ли,ама така на пръв поглед нещо не ми вдъхват доверие.Има нещо измекярско и тарикатско в тях....не са много по работата май май....
+2
 
 
Кой е виновен за създалата се ситуация? Ако не е ръководството, то би следвало да е директора на ДЮШ!
+2
 
 
Тези треньори лично аз не зная да са постигнали някакви успехи,нито да са подготвили футболист за мъжкия отбор на "Ботев"Пловдив.Друго,въпросния "Бай Илия"с кариера на вратар основно във В група от години по някаква неизвестна за мен причина е треньор на вратарите в школата/на какво може да ги научи един посредствен бивш вратар/без да създаде за толкова години нито един качествен вратар!!!Моите уважения към Митко Младенов,но той никога не се е занимавал с детско-юношески футбол,камо ли да има качества за шеф на ДЮШ на отбор като "Ботев"Пловдив...Иван Гешев беше отличен треньор и жалко,че си тръгна в посока "Септември"София защото набор 2002 той ги направи шампиони.Живи и здрави.
-1
 
 
Ръководството ще излезе ли този път да каже защо се е стигнало до тук или отново ще замълчи... Жалко,е че се посяга на единственото работещо нещо в този клуб. Както преди няколко години си тръгнаха Андрей Андреев и Иван Гешев така сега ще си тръгнат и тези момчета. Защо създаваме кадри след това други да трупат дивиденти?!
+1
 
 
Много ми е интересно Човекът дал това интервю,как смее да твърди че въпросните кърлежи имат изключителни успехи?Ще го помоля да публикува всичките им грамоти и статистики за вкарани футболисти в мъжкия отбор всички спечелени шампионски лиги и т.н. Как смеят да твърдят че Стоян Ангелов е наи?-добрия треньор в школата!? На какво основание???Проблемът на протестиращите,е че искат да набутат Стинката в мъжкия отбор въпреки,че никои? от треньорите там не го иска?!Никои? не иска близо до себе си интригант и човек на Кривия търсещ изгода от трансфери на футболисти! С тези хора в шкоплата на Ботев никога не е имало разбирателсво и нормална работа!Те винаги са дърпали нещата към себе си и не са зачитали колегите си,злорадствали са незачитаи?ки никои?! Баи? Илия (само името ми говори за шмекер),да го попитам колко реализирани вртари от школата има в мъжкия отбор? Смениха се доста треньори все някои? трябваше да вземе един от тези,които твърди че е направил?!Направил за къде?!Дори и приятелят му Белия не взе никои?? Другите двама няма какво да ги коментирам и жените им не ги познават камоли да имат успехи във футбола както се изразява Тодор Благов в това интервю! И За него съм длъжен да кажа нещо,това е човекът изпълняващ желанията на тази клика.Тои? е човека прокарващ желанията им нагоре към ръководството!Това е човекът прикриващ шефа на школата кои?то идва всеки ден на работа видимо пиян!Ние ги виждаме тези неща макар и на оградата!НЕДУПОСТИМО Е ШЕФЪТ ОТГОВАРЯЩ ЗА ШКОЛАТА ДИМИТЪР МЛАДЕНОВ ДА ГО ВИЖДАМЕ ПИЯН НА РАБОТНОТО МУ МЯСТО!!!!! А всъщност те защо напускат? Не са съгласни от рещенията на началниците или твърдят че същите тези началници не могат да се справят с натиск отвън?Маи? по този начин само ги обиждат като им съобщават че не са за там и не вярват в тях! И не на последно място ще припомня някои неща които би трябвало да се знаят за хората работещи в Ботев Пловдив! Преди известно време изчезна една сума пари от нашето участие на турнир в Турция? Парите се оказаха в джобовете на "големия треньор на вратари"Баи Илия и сподвижника му Стоян Ангелов (по това време треньори във Векта),а не в касата на организатора на турнира! Едни суми изчезнаха и от Евроколеж докато "големия треньор на Вратари"беше начело на отбора! Ясно е какви хора работят в Ботев! Не големи треньори,а големи крадци?! И да завърша с това,че съм ги слушал аз тези че някои? напуска!? Едвали ще си тръгнат,само търсят подкрепа маи?,но надали ще я получат!
-2
 
 
Явно е ,че има много гнили ябълки,за да има толкова желаещи да напуснат школата.Жалко,но явно,че проблема е много дълбок.А тези момчета,щом са кадърни,няма да останат гладни.Чест прави ва Митко Младенов,че ги поддържа!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Среднощен екшън на стадион "Христо Ботев"! Спряха незаконни строителни дейности, разказ от първо лице за сцените
Ботев обяви раздяла с легендарен футболист! Изкара по-малко от девет месеца при "канарчетата"
Ботев и още четири клуба поискаха голяма промяна, но тя не се прие! Нов формат влиза в Първа лига
Окончателно: Ето къде ще се играе финалът за Купата на България
Официално: Дубълът на Ботев се мести във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: