ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
От ПФК Ботев коментираха пред Plovdiv24.bg драмата с петте треньорски оставки
Автор: Стойчо Генов 11:37 / 30.05.2020Коментари (62)22713
©
Plovdiv24.bg направи няколко опита да се свърже с прокуриста на ПФК Ботев Пловдив Асен Караславов, за да коментира ексклузивната ни новина за подадените общо 5 оставки в детско-юношеска школа на клуба. Тъй като телефонът му даваше "свободно", потърсихме за коментар пресаташето на клуба Тодор Благов.

Както вече информирахме, едномесечно предизвестие за напускане са подали треньорите Илия Иванов, Стоян Ангелов, Минчо Цветанов и Васил Стефанов, както и директорът на школата Димитър Младенов.

Ето какво заяви пресаташето на ПФК Ботев Тодор Благов пред Plovdiv24.bg:

ПФК Ботев ще направи опит да задържи упоменатите треньори, за които сте писали във вашата статия. Наистина някои от тях искат да напуснат клуба. Тъй като те са изключително големи професионалисти и показаха отлични резултати в нашата школа, към тях има голям интерес от водещите школи в България.

Школата на Ботев (Пд) е една от най-добрите в България, като това се дължи на отличния колектив между треньори, директор на школата и ръководство. В това число искам да посоча работата, както на Николай Киров като директор на школата, така и на другите специалисти, заемали тази позиция - Иван Цветанов, Трифон Пачев, Ферарио Спасов и в момента Димитър Младенов.
Още по темата: общо новини по темата: 191
25.08.2023
16.08.2023
14.08.2023
25.06.2023
25.06.2023
23.06.2023
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Футболен клуб - Рачо Пловдив
премахни филтъра

-2
 
 
Каква жалка картинка само ! Хора без морал , злобни и отмъстителни , наричащи себе си "фенове на Ботев " нанасят вреди и поражения на треньори , деца и юноши на клуба . Нанасят вреди на цялата школа които тепърва ще се усещат. Вие отвращавате , вие отблъсквате , вие... Вии сте идиоти ! И тези същите повтарят като в транс. Повтарят като в умопомрачение : "Колежа" , "Колежа" , "Колежа"... Как ще напълните стадиона някой ден с тези грозни изпълнения ? Кой ще дойде да гледа ФК "Рачо" Пловдив ? Ще докарате под строй и насила данъчни служители ли ? Жалко , че клуб с история дълга и славна в момента служи за инструмент за разчистване на лични сметки от банда негодници. И какво ще спечелите ? Ще изгоните няколко треньора и ще злорадствате , нали ? Каква жалка картинка само !
-1
 
 
Школата е обречена докато един болен(но не от коронавирус а от "болни родителски амбиции") може да влияе до такава степен на Борда на директорите , че да предизвика масови треньорски оставки. Този Борд явно няма реална представа какви последствия ще има всичко това . Освен , че ще си тръгнат качествени треньори и съответно талантливи юноши , школата ще олекне дотолкова , че никой няма да иска да детето му да тренира тук където един болен(не от коронавирус а почвам да мисля ,че е от нещо наистина сериозно, може би психиатрично) може да гони треньори и да трови обстановката. Толкова ли няма в този Борд някой който наистина милее за Ботев ? Скоро ще разберем . Ако допуснат да си тръгнат толкова много треньори най–добре да се прекръсти клуба на ФК "Рачо" и да приключваме.
+1
 
 
Абе не знам качества и успехи имат ли нямат ли,ама така на пръв поглед нещо не ми вдъхват доверие.Има нещо измекярско и тарикатско в тях....не са много по работата май май....
+2
 
 
Кой е виновен за създалата се ситуация? Ако не е ръководството, то би следвало да е директора на ДЮШ!
+1
 
 
Много жалка картинка ! Един болен (не е от коронавирус, от друго е ) стои зад завесата и иска с цената на всичко да изгони един треньор от Ботев (или от футболен клуб "Рачо Пловдив " , не знам как му е името точно вече на жълто-черния клуб и аз се обърках вече) , един или повече от така наречения Борд на директорите които го слушат и изпълняват като слепци, един президент който не е в час със нещата , един или повече "тролове" в сайта като коментатори на които сигурно децата им не са дооценени като на болния (то поне да беше болен от коронавирус, че да го вкарат някъде за 14 дена). Например Дебелия Плужек ! Ей какво подходящо име за защитник на болния ( не е от коронавирус , но е нещо някак си психиатрично) и враг на напускащите треньори. Предполагам, че Дебелия е първото име а Плужек е фамилията, затова ще се обръщам с г-н Плужек. Г-н Плужек когато си на оградата не забелязваш ли , че въпросните треньори водят малките набори, за какви попълнения към мъжкия отбор трябва да имат принос те ? Г-н Плужек как протестиращите могат да набутат Стоян Ангелов за треньор в мъжкия отбор ? Там те канят когато имаш качества и си ги показал. Г-н Плужек намери по-качествени треньори и ги предложи на борда или на онзи зад завесата. Намери и качествени юноши , защото сега ще се махнат и някои от талантливите деца. Намери и вратари. Г-н Плужек (ама как само ти отива) , защо напускат и други треньори ? Много жалка картинка !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Колев се завърна в Ботев, но няма право да играе до края на сезона
Среднощен екшън на стадион "Христо Ботев"! Спряха незаконни строителни дейности, разказ от първо лице за сцените
Ботев обяви раздяла с легендарен футболист! Изкара по-малко от девет месеца при "канарчетата"
Ботев и още четири клуба поискаха голяма промяна, но тя не се прие! Нов формат влиза в Първа лига
Окончателно: Ето къде ще се играе финалът за Купата на България
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: