Грациите на Тракия спечелиха 9 квоти за държавното в категория "Елит"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
14:37 / 02.03.2020
1822
В София приключи националната квалификация по художествена гимнастика за категория “Елит". Грациите на Тракия (Пловдив) успяха да класират общо 9 момичета, които ще се състезават на държавното първенство в най-високата категория “Елит"!

При девойките младша възраст сред най-добрите 30 се класираха: Ванеса Емилова, Никол Митева, Петра Стойчева, Кристияна Кодинова и Даниела Тончева.

При девойките старша възраст сред най-добрите 18 успяха да се наредят Ивайла Дафчева и Дарина Христова.

При жените Мартина Попова и Мариета Иванова успяха да попаднат сред най-добрите и заедно с националната състезателка на Тракия Валерия Ватова ще представят пловдивския клуб на държавното първенство категория “Елит"!

"Честито на всички момичета и на целия екип на СК “Тракия"! Успешно представяне на децата на държавното първенство през май месец! Поздравления и за останалите ни момичета, които направиха добро представяне, но малко не им достигна. Продължавайте да се трудите и успехите няма да закъснеят", написа по този повод официалната страница на клуба във Фейсбук.

Трябва да се отбележи факта, че състезателките на Тракия се представиха чудесно, като се има предвид изключително силната конкуренция в надпреварата. При девойки младша възраст 78 момичета спориха за 30 места, при девойки старша възраст участничките бяха 100 и се бориха за 18 места, а при жените играха 55 за 19 места.

Снимки: Димитра Лефтерова и Анна Недкова.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).