Грациите на "Тракия" се върнаха с куп медали от Унгария

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:33 / 02.12.2019
3490
Състезателките на "Тракия" (Пловдив) се представиха на отлично ниво в силния международен турнир по художествена гимнастика "Микулас Къп", който приключи в унгарската столица Будапеща.

В надпреварата при девойките по ФИГ Мартина Попова завърши на 8-мо място в многобоя, като освен това игра в 4 финала на отделните уреди. Там пловдивчанката спечели съответно трето място на лента, 5-о на бухалки, 5-о на топка и шеста позиция на въже.

При родени 2009 година, Група А, Николета Дернева стана 5-а в многобоя и заслужи бронзов медал на въже. При родените 2008 година, група А Ванеса Емилова спечели шампионската титла в многобоя и на бухалки, като грабна и сребърен медал на въже. Кристияна Кодинова завърши на 8-о място в многобоя и на трето на въже, а Никол Митева финишира шеста в многобоя. При родените 2007 година, Група А, Гергана Трендафилова спечели бронзов медал в многобоя и сребърно отличие на топка.

През втория ден на турнира "Микулас Къп" грациите на "Тракия" (Пловдив) спечелиха още повече медали.

При родените 2006 година, Група А, Габриела Долапчиева грабна 4 сребърни медала - на многобой, топка, бухалки и лента. При родените 2007 година, Група B,  Алегра Чеперигова стана първа в многобоя, първа в съчетанието на топка и втора на бухалки. Никол Чиплакова се връща в Пловдив с второ място в многобоя, второ на топка и първо на бухалки.

При родените 2008 година, Група B, Деа Делчева завърши на 3-о място в многобоя, на второ без уред и на второ на въже. Ива Панчева пък грабна 3 златни медала - в многобоя, на въже и без уред.

Треньори на момичетата са Ирина Чернева, Нина Саръсакалова, Джемиле Халилова, Анета Гайдажиева и Петя Бутилова. Балетен педагог е Катя Видева.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 19


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).