Илиана Раева: Момичетата възкръснаха в Пловдив! Играха като на световно!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
13:01 / 27.09.2019
6522
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева сподели след шоу-спектакъла на националния тим в Пловдив, че е видяла момичетата ни възкръснали на килима пред местната публика. Стотици привърженици изгледаха продукцията на грациите, в която взеха участие ансамбълът на България, Боряна Калейн, Катрин Тасева, Невяна Владинова, както и момичетата от разширения състав при жените. Зрителите станаха свидетели и на много изненади от страна на организаторите.

"Беше истинско преживяване всичко това. Благодаря на Юлия Мумджиева, на Община Пловдив, в лицето на г-н Титюков, на пловдивските ни клубове, които бяха много добре подготвени - бяха невероятни. Благодаря на момичетата, на спонсорите, защото знаех, че ще бъде страхотно, но такова нещо не можех да си представя - толкова красота, толкова любов, толкова позитивна енергия. Момичетата играха и възкръснаха. Играха все едно са на световно първенство", сподели пред Нова тв Илиана Раева.

На националния тим по художествена гимнастика предстои двудневен лагер в Банско.

"Ще бъдем в Банско, след това те отиват на възстановяване 10 дни, а след това започва подготовката за Олимпийските игри, тръгваме с лагер на Белмекен", завърши президентът на федерацията по художествена гимнастика.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).