Красота, чар и сексапил! Вижте как Пловдив посрещна златните ни момичета!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
08:35 / 27.09.2019
3941
Над 2500 зрители в зала "Колодрума" в Пловдив останаха очаровани и аплодираха Златните момичета на България от националния ни отбор по художествена гимнастика, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Ансамбълът на България, Боряна Калейн, Катрин Тасева, Невяна Владинова, както и момичетата от разширения състав при жените, изнесоха прекрасен спектакъл с най-доброто от своите продукции.

В шоуто се включиха още състезатели от клуба по спортна аеробика - "Аеробика-АМД" (Пловдив), както и представители на пловдивските клубове по художествена гимнастика - "Вива", "Тракия", "Спартак", "Тракия-Елит" и "Брилянт". Спектакълът завърши с две изпълнения на един от най-обичаните родни артисти - Орлин Павлов.

В "Колодрума" бяха всички треньори на националния ни тим по художествена гимнастика, шефът на федерацията Илиана Раева, нейната заместничка Мария Петрова, както и редица от олимпийските медалисти на Пловдив. Приветсвено слово в началото направиха областният управител Здравко Димитров и зам.-кметът на града Георги Титюков.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 4


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).