ПФК Берое за мача с Локо: Не е нормално четиримата съдии да са от Пловдив

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
14:01 / 20.09.2019
4011
ПФК "Берое“ изразява своята изненада и недоумение от съдийските назначения за двубоя от X кръг на Първа лига между отборите на "Локомотив“ (Пловдив) и "Берое“. Считаме, че не е нормално и четиримата съдии от назначената за двубоя бригада да бъдат от града на отбора домакин, като назначението им трудно може да бъде отдадено на съвпадение, се казва в официалното изявление на старозагорци.

Ето какво още написаха от Берое по темата:

Несъмнено Георги Кабаков е един от най-добрите български рефери и ние не се съмняваме в неговите професионални качества, както и в тези на колегите му край страничната линия. Фактът обаче, че той и колегите му живеят и работят в Пловдив създават предпоставки за субективизъм при отсъжданията в хода на двубоя.

Вероятността върху тях да повлияят граждани и привърженици на отбора домакин съществува в пълна сила и такова назначение е меко казано странно. Още повече, че председателят на Съдийската комисия, която определя съдийските наряди също е от Пловдив.

Като отчитаме повишения заряд на предстоящия двубой и факта, че при последната среща между двата тима в Пловдив нашият отбор бе сериозно ощетен категорично считаме, че с подобни действия се нарушава духа на честната игра.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).