ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
Густо ми е, адвокат Колев, но това е несериозно
Автор: Любомир Минчев 18:39 / 06.09.2019Коментари (1)21356
© Plovdiv24.bg
Адвокат Георги Колев е сериозен човек. Общински съветник трети мандат, бизнесмен и лидер на левия земеделски съюз  "Ал. Стамболийски“. Затова и кандидатурата му за кмет на Пловдив, издигната от партията му, изглежда съвсем логична. Той самият обяснява, че няма какво да даде на града повече, ако не е кмет. Точно и категорично определи шест приоритета в програмата си, с която ще се бори на 27 октомври. И на него му е ясно, че поне пет от тях ще си останат на хартия. Като връщането на общините "Родопи“ и "Марица“ към Пловдив – ако това се случи, едва ли ще е заслуга на който и да е кмет, както и градският транспорт отново да стане общински.

Няма значение. Адвокат Георги Колев определи приоритетите си. Макар че и сега – като общински съветник и лидер на местна партийна структура, никой не му пречеше да работи по решаването на тези проблеми. Както и да е, намеренията на Георги Колев изглеждат сериозни, както отива на сериозен човек.

И изведнъж всичко отива по дяволите. Господин Колев съобщава, че за кандидат-кмет на "Южен“ партията му застава зад "Густо ми е Велков“, познат на пловдивчани от "Господари на ефира“. С този избор адвокат Колев шаржира и собствената си кандидатура. Със същия успех можеше да посочи и онзи тарикат от "Господари“-те, който легна на земята и се разкрещя, че го бият в опит да покаже каква заплаха е за мафията, а той и сам не се биеше. Тази лиготия срина тежестта на "Господари“-те, трупана с години. Или другите тарикати, които нахлуха в Онкодиспансера да търсят под вола теле, работейки усърдно за друга подобна структура в Панагюрище.

С този избор адвокат Колев сякаш ни казва: "Карай да върви, всичко е майтап, приемете Велков като част от изборната пародия“. Провокира ни да се шегуваме, както и правим.

Няма и нужда да се коментира какво точно ни казва самият "Густо ми е Велков“ като обещава, че от "Южен“ ще стане "Бевърли хилс“.  Като журналист би трябвало знае, че районният кмет  може да направи тротоар, градинка, площадка или паркинг и да асфалтира малка уличка. Толкова. Но ако е част от пародията, що да не ги говори тия глупости.

Густо ми е, адвокат Колев, но това е несериозно! По-сериозно изглежда да вкарате няколко съветници в ОбС, поне с един повече от сегашните. И "Густо ми е Велков“ може да е сред тях, но едва ли като строител на "Бевърли хилс“.


Още по темата: общо новини по темата: 787
07.02.2022 »
03.02.2022 »
03.02.2022 »
09.12.2021 »
25.11.2021 »
25.11.2021 »
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Фирмата "Студио Густо" ЕООД, която предлага ПР услуги, е обслужвала Медицинския университет в Пловдив. Едноличен собственик и управител е Илиян Емилов Велков. "Не се сещате кой е той ли? "Густо ми е, Велков", репортерът в Пловдив на "Господари на ефира", това е той", написа в профила си във Фейсбук експертът на ГЕРБ Антон Тодоров. Освен приложени снимки на договора, той представи и смущаващи подробности около хронологията на отношенията между университета и "Господари на ефира". През 2016 година ПР фирмата подписва 18-месечен договор с Медицинския университет за информационни услуги за над 7000 лв. "Свършва срокът на договора и през февруари 2018 г. в "Господари на ефира" се появяват поредица от предавания, които обвиняват Медицинския университет-Пловдив и ректора, чийто подпис иначе стои под този договор за обслужване от ПР-ската фирма на "Густо ми е, Велков" на същия този университет, в продаване на дипломи на гръцки студенти", осветява скандалната подробност Антон Тодоров. Следва и въпросът: Не Ви ли се струва подозрително и съмнително?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: