Ще лицензира ли УЕФА стадиона в Лаута? Вижте как вървят ремонтите!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (32)
09:44 / 21.06.2019
8981
Ръководството на Локомотив Пловдив прави всичко възможно да изпълни предписанията на УЕФА, за да може клубът да домакинства на своя стадион във втория предварителен кръг от турнира Лига Европа. Двубоят на черно-белите е на 25 юли, а в момента продължава усилена работа по подобряването на съоръжението.

Трибуна Спортклуб вече ще е с по-голям капацитет за европейските мачове. Досега на нея имаше 4200 места, но вече са монтирани нови седалки върху сектора, който се използваше предимно като буферна зона.

Изцяло със седалки ще е и Трибуна Бесика. В момента се разширява новото място за загряване на футболистите, което е зад южната врата на терена (до сектора за гости). Входът към въпросния сектор за гостуващите привърженици също се облагородява.

Разширява се и залата за пресконференции, като за целта бе съборена една от стените, за да може да се съедини с помещението, което досега се използваше за склад от домакина на отбора.

Разгледайте в прикачената галерия как вървят ремонтните дейности на Лаута!


Виж коментарите (32)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).