Крушарски "избухна" на първата тренировка на носителите на Купата

Автор: Стойчо Генов
Коментари (30)
10:28 / 05.06.2019
13739
Футболистите на Локомотив Пловдив се събраха на "Лаута" днес след кратка лятна почивка, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Както вече съобщихме, "черно-белите" започват подготовка за новия сезон. На стадиона е и собственикът на отбора Христо Крушарски. Ето какво сподели пред журналисти той:

"Очаквам добро представяне. Има си хора, които се занимават със селекцията, аз съм само от страната на булката. Целите са ясни - първата шестица или Купата, няма друго положение. Разделихме се с няколко футболисти, но това е съвсем нормално нещо.

На някои им свършват договорите, други поискаха по-дълги договори - като Везалов например, на когото бе предложен контракт за една година, но той отказа. Яко им дупе на играчите - това им казах в съблекалнята. За участието ни в Лига Европа бях сложен на пързалката и сега трябва да олекна с около 100 000 лева за това удоволствие.

Надявам се обаче да направим поне два мача тук в Пловдив, което ще възстанови част от загубите. Вече започнах да плащам. Тук нещата ще станат за първия мач в Лига Европа, който ще е в Пловдив. Евентуално, ако се паднем с Манчестър, ще изберем националния стадион. Но тук правим съоръжение със 7000 седящи места и ще е добре. Иначе Манчестър нямат никакъв шанс срещу нас. Помните какво направи навремето ЦСКА - и с Нотингам, и с Ливърпул, и с Аякс. Моята дъщеря е зачената на мача ЦСКА - Нотингам. Толкова сме непредвидими, че можем да ги шашнем във всеки един момент".

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (30)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).