ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенклубът на Локо: Пловдивският дух е жив и винаги ще побеждава пошлостта!
Автор: Стойчо Генов 16:39 / 17.05.2019Коментари (21)8463
© Plovdiv24.bg
Официалният сайт на фенклуба на Локомотив Пловдив публикува интересен материал, озаглавен "Густо, майна!". Темата естествено е спечелената историческа първа Купа на България и тържествата, които приключиха вчера на площада пред Общината.

Ето какво се казва в текста, който Plovdiv24.bg пуска без редакторска намеса:

Вчера Купата на България бе победоносно вдигната над главите на повече от десет хиляди истински майни в сърцето на града! Един момент, който всички ние чакахме от много години. Една радост, една гордост за града ни, която всички ние изстрадахме и заслужихме.

Поздравяваме всички истински пловдивчани с победата на националния стадион и със спечелването на отдавна желаната купа! Показахме на цяла България как традицията, градското начало и пловдивския дух са живи и винаги ще побеждават казионното, силните на деня и пошлостта.

Няма да се впускаме в броене на точки, в преиначаване на бройки и присвояваме на чужди фенове. Цяла България видя един сектор Г, който 90 минути непрестанно подкрепяше отбора си. Една публика, знаеща песните си, публика, истинска, присъстваща на стадиона, защото обича, а не заради безплатен билет, кренвирш и дъждобран.

В годината, в която Пловдив е Европейска столица на културата, нямаше нищо по-логично и справедливо от това черно-бялото сърце на града да изпита тази радост! Затова се радвайте, приятели, празнувайте както само истинските майни можем да празнуваме – напук на безвремието, напук на всичко! Пейте, пийте, за приятелите, които се върнаха от всички краища на света, за хората, с които вчера ритахме топка по прашните улици, а днес празнуваха вдигането на купата с жените и децата си, за родителите ни, които дочакаха този славен момент!

Благодарим ви, братя и сестри! Благодарим ви, че ви има и че сърцата ни бият в черно и бяло още по силно от всякога.

САМО ЛОКО!
Още по темата: общо новини по темата: 213
15.05.2020
24.09.2019
24.09.2019
04.09.2019
20.06.2019
02.06.2019
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на 1926Lpfc1926
премахни филтъра

-4
 
 
Първа версия на г-н Стойчо Генов-"близо 4 000",втора версия на г-н Стойчо Генов -"повече от 5 000",трета версия на фенклуба -"повече от 10 000"!Да сте живи и здрави и добро представяне в ЛЕ ,но тези неистови опити да се променят реалните цифри и на самия мач и при въпросното събитие са меко казано жалки!Както е казано една лъжа и 1000 пъти да се повтори ИСТИНА НЯМА ДА СТАНЕ!Иначе в интерес на истината по "главната","Капитан Райчо","Отец Паисий","Иван Вазов",бул."Руски",бул"Мария Луиза","Капана","Цар Симеоновата градина" и "Стария град" е напълно възможно да е имало "повече от 10 000"...Има резон!Приятна вечер.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: