ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (18)
Ето го съдията в историческия пловдивски финал за Купата
Автор: Стойчо Генов 13:43 / 13.05.2019Коментари (37)10970
© Plovdiv24.bg
Съдийската комисия към БФС обяви днес бригадата, която ще ръководи историческия пловдивски финал за Купата на България между Ботев и Локомотив. Битката за ценния трофей е на 15 май (сряда) от 19:00 часа на националния стадион "Васил Левски".

Главен съдия ще е Николай Йорданов. Негови асистенти ще бъдат Веселин Мишев и Георги Тодоров, а четвърди съдия е пловдивчанинът Георги Кабаков. Съдийски наблюдател на двубоя е Костадин Гергинов.
Още по темата: общо новини по темата: 213
15.05.2020
24.09.2019
24.09.2019
04.09.2019
20.06.2019
02.06.2019
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на botev_fen111
премахни филтъра

-3
 
 
Крушарски, моля те не позволявай да се гаврят с Локомотив на финала. Не пускай отбора на терена. Нека за губим служебно, за да разбере цяла БГ, че футбола в БГ отдавна е под контрол на мафията! Сега ще ти кажа какво ще стане ако отбора излезе да играе с този силно поръчков "съдия"! Още от началото ще има обратни отсъждания и картони за нашите футболисти с цел тотално ОБЕЗВЕРЯВАНЕ, че този мач може да бъде спечелен. Това ще налее олово в краката на нашите момчета, точно както ТЕ го искат, ще намали агресията, което ще е ПАГУБНО! При първа възможност футболист в жълто ще се хвърли в наш футболист за да предизвика допир и дузпа. А може и червен картон за десерт. Ако се наложи и 2-ра ще им дадат. Нямай съмнение!! Примери БЕЗБРОЙ през този сезон!! След това ще впрегнат цялата пропагандна машина да ни убеди колко ПРАВИЛНО и БЕЗГРЕШНО е свирил съдията - как дузпата е била кристално чиста, как картоните са нарисувани. Всички телевизии и вестници са на Дормуша и на Пеевски. Как може да очакваш друго?! Последствията за Локомотив ще са пагубни, а те само ще гледат отстрани ухилени до уши и ще изпитват истинска наслада да наблюдават злорадствайки . Ще има много, ама много подигравки и НИКОЙ, ама НИКОЙ няма дори и да спомене, че купата е "спечелена" нечестно. Дормуша няма да даде и дума да се продума, че може съдията да е виновен. Не си ли го виждал вече много пъти? Разбери човек, тази купа ВЕЧЕ Е ДАДЕНА!!! Няма как да я спечелим!!! Това е Булгаристан!! Не ставаш част от тази пародия и гавра!!! Не прави Локомотив част от това. Те се изгавриха с ЦСКА-София и Гриша Ганчев, та пред теб и Локомотив ли ще се спрат!? Тази "държава" отдавна е изгнила и ако продължава така скоро над тази територия ще се вее чужд флаг!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: