Видео: Ето как посрещнаха Илиана Раева в обновената зала на "Спартак" в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:41 / 07.10.2018
6465
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева беше посрещната с много любов, цветя и усмивки в новата зала на клуб "Спартак" в Пловдив. Президентът на пловдивския клуб Мария Илиева покани г-жа Раева в залата, за да й благодари за килима, който получи "Спартак". Всяко дете беше направило саморъчно картичка и я поднесе заедно с цвете на “златното ни момиче".

Залата на КХГ "Спартак" на стадион "Тодор Диев" е дадена под наем на клуба от община Пловдив, като цялостният ремонт бе направен с лични средства от президента на клуба Мария Илиева и нейният съпруг Николай Праматаров.

Родители с букети и кошници цветя очакваха Илиана Раева още на улицата. Мария Илиева благодари на президента на БФХГ за помощта през цялото време, докато получат за ремонт базата, както и за съдействието пред общината в Пловдив.

Г-жа Раева благодари на всички и им пожела успех, поздрави ги за направеното в залата и каза, че е много развълнувана и трогната от посрещането и че е много щастлива, че има толкова любов към художествената гимнастика в Пловдив и тази любов личи по лицата на децата, техните родители, треньорите и ръководителите на клуба и по преобразяването на залата на клуб "Спартак" Пловдив в една изключително красива и функционална зала!

Вижте в прикаченото видео как децата на "Спартак" посрещнаха Илиана Раева!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).