Пет чаровни националки на Тракия участваха в силен турнир в Белград

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:23 / 25.04.2018
3376
Пет национални състезателки на СК Тракия (Пловдив) взеха участие в силния международен турнир по художествена гимнастика "Ритъм къп", който приключи в Белград, съобщиха за Plovdiv24.bg от клуба. В сръбската столица в спор за призовите места се включиха Марина Иванова (жени), Валерия Ватова (девойки старша възраст), както и Мариета Иванова, Гергана Трендафилова и Кристияна Кодинова.

При най-малките Кристияна се класира на 9-о място в многобоя, 8-ма без уред и 5-а на обръч. При девойки младша възраст Гергана извоюва второ място в многобоя, второ на обръч и второ на топка.

При девойки старша възраст националната състезателка Валерия Ватова е на 6-о място в многобоя, 6-о на обръч, 8-ма на топка, 7-ма на бухалки и 8-ма на лента.

При жените при много силна конкуренция Марина Иванова зае четвърто място в многобоя, 5-то на обръч, 5-то на топка, 6-та на бухалки и трето място на лента. Другата представителка на Тракия (Пловдив) Мариета Иванова се класира на 11-о място в многобоя.

Треньори на момичетата са Джими Халилова и Ирина Чернева.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).