Пловдивски двукратен шампион на България стартира от полпозишън в Русе

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:16 / 31.07.2016
2533
Константин Маршавелов (Mitsubishi Lancer Evo 10) ще стартира от полпозишън в днешната надпревара на писта "Русе", която е трети кръг от националния пистов шампионат по автомобилизъм. Пилотът на КА-2 Рейсинг спечели първата позиция в клас "Макси" в провелите се вчера квалификации.

В първата от двете квалификации пловдивчанинът бе най-бърз на пистата, а времето записано от него бе 1:24.075мин. Втори на 0.197сек. остана Румен Дунев (Mitsubishi Lancer Evo 9), а трети на повече от една секунда бе Илия Царски (Mitsubishi Lancer Evo 9).

Двукратният шампион на България бе най-бърз и във втората квалификация, в която той направи само три обиколки. В нея най-бързите времена се подобриха и Константин Маршавелов успя да запише време от 1:21.380мин., което му донесе и първата стартова позиция в утрешната надпревара.

"Доволни сме, въпреки, че се готвехме да поставим рекорд на трасето, но разлято масло на част от пистата ни попречи. Във втората квалификация направихме само три обиколки, защото сметнахме, че няма нужда от повече. Надявам се състезателният ден да е по-успешен", сподели Маршавелов след квалификациите вчера.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 4


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).