Локо с четвърто ново попълнение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
10:54 / 07.01.2016
9707
Отборът на Локомотив Пловдив направи четвърти зимен трансфер. "Черно-белите" се споразумяха с футболиста на Монтана Християн Попов, разкриха източници от клуба за Plovdiv24.bg

Вчера 25-годишният пловдивчанин разтрогна договора си по взаимно съгласие с последния в "А" група. Очаква се в близките дни Попов официално да парафира със "смърфовете".

Християн Попов е познато име на "Лаута". Той е юноша на "черно-белите". Освен екипа на Локо, Попов е играл още за Септември (Симитли), Сливен, Черно море, Свиленград и Берлинер (Берлин).

Попов се превръща в четвъртото зимно попълнение за "черно-белите" след трансферите на Мартин Кавдански и Веселин Марчев, както и македонецът Стефан Йеветковски, за който вчера ви съобщихме, че ще подпише договор с Локомотив.

 

Очаква се до старта на зимната си подготовка "смърфовоте" да парафират и с централен нападател. Името му се пази в тайна от ръководството на клуба.


Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).