Ботев сложи край на черната серия с победа над ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (107)
19:22 / 16.05.2015
30747
Отборът на Ботев сложи край на черната си серия от седем поредни мача без победа в първата шестица и в мач от 30-ия кръг на "А" група взе трите точки при домакинството си на ЦСКА след успех с 3:2.

Лазар Марин даде преднина на "жълто-черните" с гол в 33-ата минута. Иван Цветков се разходи между цялата отбрана на гостите и подаде на Мариян Огнянов, който от своя страна изведе отлично Марин отляво в наказателното поле на "армейците", а той от малък ъгъл прониза Господинов за 1:0.

Радостта на "канарчетата" бе за кратко, тъй като в ответната атака Тони Силва наказа грешка на вратаря Михаил Иванов за 1:1. Така момчетата на Любо Пенев прекъснаха головата суша след 970 минути.

В началото на втората част Лъчезар Балтанов отново даде аванс на своя тим. Полузащитникът се разписа след центриране на Иван Цветков от пряк свободен удар.

В 55-ата минута двата отбора останаха в числено намалени състави след червени картони на Тони Силва и Пламен Николов. Армейският футболист бе изгонен за шамар срещу Даниел Златков, а защитникът на "канарчетата" напусна преждевременно терена след ритник в крака на падналия Силва.

Иван Цветков простреля за трети път Господинов в 63-ата минута. Ветеранът направи резултата 3:1 след като се възползва от пас на Лазар Марин.

Неманя Милисавлевич върна интригата в "Коматево" четвърт час преди края, когато със силен шут от воле матира Иванов за 3:2.

В заключителните минути Жуан Фелипе и Маркиньос можеха да донесат точката на ЦСКА, но пропуснаха да се разпишат от изгодни позиции.



Виж коментарите (107)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).