ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (15) | Вчера (21)
Мартин Камбуров: Надявам се феновете да подкрепят Аян Садъков
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:57 / 06.03.2015Коментари (9)3916
© Plovdiv24.bg
Голмайсторът на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров се надява предстоящото пловдивско дерби да премине без инциденти по трибуните. Нападателят призова феновете на двата отбора да подкрепят легендата на "черно-белите" Аян Садъков в борбата му срещу болестта амиотрофична латерална склероза. Всеки изпратен DMS Loko на номер 17 777 в 8-мата минута на първото и второто полувреме ще бъде в подкрепа на Садъков в битката му с коварното заболяване. Камбуров призна в интервю за БГНЕС, че все още не е напълно възстановен за дербито в неделя и неговото участие в срещата ще бъде решено в деня на мача.

Какво е твоето очакване за дербито с Ботев?
Надявам се да стане добър мач, макар да сме наясно, че условията няма да са добри. Така като гледам и утре времето няма да е много благоприятно. Според мен ще има повече битка на терена. Няма да изпъкнат футболните качества на даден тим.

Ти лично възстановен ли си от травмата? Пропусна мача с Локо София за Купата на страната.
Продължавам да лекувам глезена. Тренирам на 70-80%, но се надявам да съм готов. Ще решим в деня на мача дали да стартирам като титуляр. На този етап все още не се чувствам напълно готов.

Можете ли да се изненадате по някакъв начин с отбора на Ботев?
Не, двата тима се познаваме доста добре. Изиграхме мачове и за Купата, и за първенство и няма как да не сме наясно със стила на игра на съперника.

Купата на България цел ли е на Локомотив Пловдив? Питам, защото всеки път казваш, че мислите ви са свързани с оцеляването на отбора, но ето, че почти стигнахте финал.
Човек винаги може да мечтае. Стигнахме до полуфинал и ни се отдава добра възможност. Ще се борим до край и ще видим какво ще стане. Аз лично съм реалист човек, а и в отбора си знаем какви са ни възможностите, но пак казвам - човек винаги може да мечтае и кой знае? Може трудът ни да се отблагодари.

Преди време каза, че Локомотив Пловдив ще издържи най-много до края на сезона. Сега има ли някакво развитие по въпроса с финансирането на отбора?
Не. На този етап няма, продължаваме по същия начин. Надяваме се да се намерят хора, които да помогнат на тима в този труден момент.

Малко извън темата. Борбата между ЦСКА и Лудогорец е доста интересна. И двата отбора загубиха мачовете си в предния кръг. Ако може да дадеш една прогноза - кой ще бъде шампион?
Да, доста е интересно, но не мога да давам прогноза. Нека накрая по-добрият да победи. Мисля, че борбата между двата отбора ще бъде до последния кръг.

Поставил ли си за цел да станеш отново голмайстор на "А" група?
Не, целта ми е да помагам на Локомотив, но ако ми се отдаде възможност ще се радвам да стана отново голмайстор. Мисля, че за нас ще бъде уникално постижение, ако играем финал в турнира за Купата на България. Голям бонус ще бъде и ако имам и най-много голове в този турнир, както и в "А" група.

Искаш ли да кажеш нещо на феновете ви преди дербито с Ботев?
Искам да се обърна към феновете, тъй като този мач е в чест на Аян Садъков. Ще има и други дербита, но това е по-специално. Надявам се да няма инциденти по трибуните, а феновете и на двата тима да отдадат заслуженото към Аян и да го подкрепят в 8-ата минута.

Още по темата: общо новини по темата: 89
14.03.2015
11.03.2015
11.03.2015
11.03.2015
11.03.2015
10.03.2015
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на БВБ
премахни филтъра

+9
 
 
За такова нещо няма футболни пристрастия и аз ще пратя смс в 8та мин.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Заслужено! Ботев отпразнува луксозно спечелената купа
ФИФА обяви големи промени във футбола, треньорите ще ползват ВАР по време на мач
Наградиха над 30 спортисти в община Калояново
Откриха обновени игрища в Брестовица, шампионките от Марица гости на събитието
Слаба втора част прекърши Академик Пловдив в първия полуфинален плейоф в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: