Зума и Бащата: Заедно няма кой да ни спре!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (48)
15:31 / 23.02.2015
8555
Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев се обърна чрез официалния сайт на клуба с благодарност към футболистите и феновете за спечелената победа с 2:1 над Локо (Сф) в първия четвъртфинал от турнира за Купата на България.

"Скъпи приятели, от мое име и от името на треньорското ръководство в лицето на Христо Колев, искам да изкажа благодарност към футболистите за победата над Локо (Сф). Голямо браво на момчетата, които въпреки трудностите останаха и показаха сърца на истински локомотивци. На тежкия терен те се бориха от първата до последната минута и демонстрираха отборен дух, който отдавна не се е виждал на Лаута.

Поклон и пред вярната ни публика, която имаше много голям дял за успеха. Радостно е, че хората се завръщат на стадиона. Надаваме се скоро "Лаута" отново да се пука по шевовете.

Най-ценното нещо в неделя обаче бе единството между отбор и фенове. Когато това е налице, няма кой да спре Локомотив.

От името на отбора благодаря на привържениците за горещата подкрепа и искам да ги уверя, че и занапред ще дават всичко от себе си, за да ги радват.

Приказките за разруха в Локомотив са безпочвени. Това го видя цяла България по време на мача в неделя.

Няма кой да ни спре, когато има единство между фенове, отбор и ръководство".



Виж коментарите (48)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).