ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев надви Оборище с 2:1
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:57 / 31.01.2015Коментари (73)11512
Ботев надви с 2:1 Оборище (Панагюрище) в приятелска среща между двата отбора в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg

Ели Маркес даде аванс на "канарчетата" още в 3-ата минута. Защитникът върна една топка към своя страж, но той не успя да е овладее и тя се оплете в мрежата му за 1:0. 

Лидерът в Югозападната "В" група обаче бързо успя да възстанови равенството. Само 180 секунди по-късно Денис Стоилов нахлу отляво и центрира остро в наказателно поле на домакините, където Михаил Иванов не успя да боксира добре топката и я прати в краката на Деян Борисов, който от точката на дузпата със силен шут вкара за 1:1.

"Канарите" отново излезнаха напред в резултата 10 минути преди почивката с гол на Божидар Васев. Полузащитникът се разписа след прекрасен пас и пробив на Лазар Марин.

През втората част "жълто-черните" изцяло доминираха над своя опонент, но с пропуски се отличиха Божидар Васев, Цветелин Чунчуков, Иван Цветков и Лъчезар Балтанов.

С тази проверка приключи и първия лагер на Ботев от зимната подготовка. Рано сутрин в понеделник "канарите" заминават за Турция, където ще се проведе втория лагер на тима. 

От 2-ри до 11-ти февруари "канарчетата" ще се подготвят в местността Тюрклер на областта Анталия. На турска земя "жълто-черните" ще изиграе три контролни срещи. Програмата за приятелските срещи на Ботев в Турция може да видите тук.

Състав на Ботев: Иванов, Христов, Инез, Марин, Николов, Иршак, Огнянов, Цветков, Васев, Балтанов, Чунчуков
Още по темата: общо новини по темата: 236
28.11.2015
04.03.2015
27.02.2015
24.02.2015
23.02.2015
22.02.2015
предишна страница [ 1/40 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Урко
премахни филтъра

Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 31.01.2015 г.
+10
 
 
За морала на футболистите, но и за още нещо: Тая отдавнашна случка с Петър не е забравена, но както се видя - не е определяща за клуб като Ботев. Реакциите днес на мнозина може и да имат логика, но логика само за минали събития. Днес, когато отборът ни след дълги и никак не безметежни терзания и търсения на ръководители и треньори пое по пътя, който повечето ботевисти желаем - ботевисти като треньори и играчи, се намериха хора да се изразят просташки срещу желанието на треньорите да изпробват един ботевист. Няма безгрешни хора, със сигурност и вие викащите не сте! Като е сгрешил Станев, има хора в клуба, които са решили, че това е поправимо. Айде да не се тръгва отново някои да се изживяват, че могат да командват извън мрежата на игрището всичко в клуба! Нещо, някои много на сериозно се изживяват на "шефове" срещу безплатен вход или билет от 5 лева. Опираме до морала, за който обвинявахме не един или друг в клуба. Не става така, пичове! Имаме си ръководство определено от собственика, имаме си треньорски щаб определен също от него - вярвайте, че е така - нека не се правим на непрекъснати синдици и съдници след всеки един мач или тренировка. До скоро скачахме срещу това, избраха Коцето и Пепо - радвахме се - и сега веднага срещу тях - защото пробвали Станев. Няма да стане така - с непрекъснати нападки от вечно недоволни фенове. Апропо, на подобна гнусотия се наслушах и нагледах в контролата с Берое - в сектор А на последните редове имаше малка агитка, която не спря да се подиграва с Чунчуков, а скандираше имената на младите ни надежди. Да, всеки има право на мнение, но такова поведение не е клубно, не е ботевско, а е за някой индивидуален спорт. Явно на някои само фланелките им са жълти. Сега, когато дойде времето да се разкрие истинския потенциал на ботевския дух, нямаме нужда от нагнетяване на напрежението. Дано някои го проумеят!
+9
 
 
Само не можах да разбера каква беше тази реакция срещу Павел Станев.Каквото и да е направил в миналото всеки прави грешки и трябва да му се дава шанс.Не може феновете да решават кой трябва да остава в отбора и кой не .Нали затова си има хора които в крайна сметка си получават заплатите. Не може за една постъпка такова отношение не искам да го защитавам ,но момчето е юноша ,това че е бил по Христолово просто такива бяха времената !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете гласуват за гол на финала между Ботев и Лудогорец
Млад и неопитен рефер свири безинтересния мач между Лудогорец и Локо
Виктор Генев и Крис Добрев в групата на Славия за мача с Ботев
Янис Карабельов: Керкез промени много неща! Ивелин е голям лидер, имам уважение към Славия
Обрат! Дубълът на Ботев губеше до 88 минута, но спечели край морето
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: