Томаш Иршак пред трансфер в ЦСКА?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
08:38 / 14.12.2014
3503
Може би най-качественият футболист в състава на Ботев (Пловдив) - чехът Томаш Иршак, обмисля бягство в ЦСКА, твърди "Меридиан Мач". 

От ръководството на 31-кратните шампиони ухажват халфа с пари на ръка и по-високо месечно възнаграждение, за да го вземат на "Армията" за пролетния дял от сезона. 

Контрактът на Иршак с "канарчетата" изтича през лятото и това е наклонило везните на шефовете на "армейците" да преговарят с играча. 

В момента чехът взима тавана на заплатите от 3000 евро в Ботев, а от ЦСКА му предлагат 5000. Със сигурност тимът от столицата ще трябва да преговаря с ръководството на "жълто-черните" и да се бръкне с някой лев за компенсация. 

От ЦСКА ще се опитат да продадат опорния халф Стивън Съндей, като на негово място искат да привлекат Иршак. 

В близките дни ще има среща между двете ръководства, но засега халфът се двоуми, тъй като обстановката в Пловдив му харесва, а нов отбор в чужбина не е в плановете му на този етап. 

За трансфер в ЦСКА съдейства и неговият сънародник Якуб Дивиш, който от лятото пази вратата на "червените".


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).