Тервел: Стига спекулации! Ботев не желае нито един от Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
08:45 / 21.11.2014
4764
Изпълнителният директор на Ботев Тервел Златев е категоричен, че скоро няма да има никакви сделки между управлявания от него клуб и Левски. Той призова да се спре с всякакви спекулации.

"Стига спекулации. Ботев със сигурност не желае нито един от Левски. Чух за Веселин Минев и някои други. Ботев има за цел да привлича и налага млади футболисти", коментира Златев.

"Имаме Рубикон от мачове с Левски и Славия. След това ще седна на масата с всеки футболист да преговарям. Това не значи, че няма сондажи със всеки футболист. Няма да молим никой да остане в Ботев. Имаме доста перспективни млади футболисти в Ботев. Ще има допълнителни бонуси за тези, които ще преподпишат с клуба. Те обаче ще са свързани със свършена работа, т.е. изиграни мачове", каза още Тервел относно футболистите с изтичащи договори.


Източник: в. "Меридиан Мач"


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).