Неделчо Матушев: Искам повече локомотивци в представителния отбор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
13:43 / 24.07.2014
5742
Искам повече локомотивци в представителния отбор, заяви старши-треньорът на Локомотив Неделчо Матушев преди мача срещу Славия, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Всички са готови за мача срещу Славия. Не смятам, че оттук нататък някой ще тръгне да ни подценява, тъй като знаем на какво ниво ни е футбола в България. Когато има добра организация и колектив има добри резултати. За малкото време, ние успахме да го направим това. Фаворит не мога да кажа кой е срещу Славия. Играем на наш терен и се надявам хората, които обичат Локомотив да са нашия 12-и играч в този двубой и да ни помогнат да успеем да победим", коментира Матушев.

"Има настроение в отбора след равенството срещу Левски, но тази точка не трябва да ни заблуждава предстои ни още много работа. Вече виждам колектив и настроение в Локомотив и с общи усилия се надявам да побеждаваме срещу отболите, които играем", каза още бургазлията. 

"Няма да привличаме за сега нови играчи. Ще наблегнем на нашите юноши. Трябва да им се дава шанс и път на тях. Ако ще привличаме футболист, той ще трябва да е с класи на това, което имаме до момента. Имаме нужда от добър централен нападател, ако в процес на шампионата се появи такъв, ще бъде привлечен", уточни Матушев.

По думите му става ясно, че Локомотив няма да привлича нито един от дошлите играчи, които взеха участие в учебната игра срещу Асеновец, спечелена с 1:0 от "смърфовете".



Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).