Тервел Златев: В Ботев всичко е наред

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (80)
23:31 / 20.06.2014
11747
Запорът на основния спонсор на Ботев КТБ разтревожи не малка част от феновете на "канарчетата".

 

"Към дадения момент всичко при нас е наред, изпълняваме си задълженията, работим, имахме днес оперативка, на която обсъждахме важни текущи въпроси, обяви пред Клуб Z изпълнителният директор на "Ботев" Тервел Златев. - Предстои мъжкият отбор да се върне от Австрия, стягаме участието ни в Лига Европа и чакаме жребия, в неделя имаме важен мач за републиканско първенство при децата срещу ЦСКА... Ставащото в София не ни притеснява, не ни засяга. Има всякакви спекулации, но ние сме си в "Коматево".

На въпрос дали е обезпечено поне близкото бъдеще на "Ботев", Тервел Златев, до неотдавна високопоставен служител на БФС преди сам да напусне, отвърна следното:

"Пак ви казвам, към момента клубът функционира нормално. Ако се стигне до решаване на някакви по-сериозни казуси, имаме управителен съвет, президент, собственик..."

Той добави, че не е информиран как върви строежът на Колежа. Според Златев и там всичко било наред, но все пак директорът уточни, че не се занимава с този проект, а само с администрацията на клуба.



Виж коментарите (80)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).