ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Бойко: Ако детето ми не оздравее от това, което му причиниха, няма да имам пощада към тези хора
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:25 / 16.11.2013Коментари (3)6432
© Plovdiv24.bg
Ако не ми оздравее детето от това, което му причиниха, с това висене пред дома ми, с този тормоз, няма да имам пощада към тези хора. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на националния митинг на ГЕРБ в Пловдив.

"Докъде я докараха - да не могат политическите лидери да идат на работа и да излязат от дома си. Да питам - Станишев, Доган, Местан, когато управляваше ГЕРБ, кога някой не ги е пускал да излязат от домовете си? Като гледам днес - площадът е пълен, улицата е пълна, не можем ли да намерим стотина души, които да отидат и да викат пред техните домове", каза Бойко Борисов

Тези наглеци са си сложили днес на митинга "Не на омразата", а кой я насажда? Ние ли отидохме пред техните домове, да ми поболеят детето сега. Искам да ги предупредя, че ако детето не ми се оправи от това, което му причиниха, няма да имам пощада към тези хора.

Конституцията е написала, че частната собственост е свещена, личният дом е личен, който иска да протестира. Кога ГЕРБ е ходил по домовете на хората? А Държавна сигурност ходеше ли по домовете на хората? Е, кой реално управлява държавата. Те възстановиха Държавна сигурност, в най-тежкия й вид. Надявам се, че българската прокуратура, съд, всички институции, ще изпълнят своето конституционно право да защитават всеки гражданин на България.

Личната ми мотивация да направим България по-добро място за живеене е останала. По никакъв начин няма да ме откажат с тези потери, които са пратили след мен. По никакъв начин, тези, които ме познават знаят, че когато с мен се отнасят добре, но когато ми посягат по този начин, искам много да пожелая на детето ми да се оправи. Когато ми посягат по този начин, не искам да ми се сърдят. Те прекрачиха първи тази граница. 

Искам да ви пожелая - бавно, внимателно, спазвайки правилата за движение, неуверени не се изпреварва, направихме ви пътища, карайте внимателно,да се приберете при семействата. Днес има хубав мач, нека по-добрият победи", каза Борисов. 

"Благодаря ви, че дойдохте, защото имахме нужда и ние да видим все пак, че социолозите и политолозите грешат", допълни Борисов. 

"Когато виждам това, което сте направили, мога само да ви дам дума, че няма да ви предам, няма да ви изоставя, каквото и да ми струва това. България е в ЕС, България е в Европа, България не е сама. Тя рано или късно, ще излезе от това блато, в което Станишев, с меката си политика, на възпитана дама, доведе да се случи днес в България. На всички партии пожелавам успех на предсрочните избори, които е задължително да бъдат проведени", заяви още лидерът на ГЕРБ.


Още по темата: общо новини по темата: 543
28.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
06.06.2014 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+15
 
 
"...Конституцията е написала, че частната собственост е свещена, личният дом е личен, който иска да протестира..." Да, ама това е само на книга, иначе отдавна да има закон разрешаващ защитата на семейството и живота в рамките на дома с всички средства включително и огнестрелно оръжие. Как рязко ще намалеят тогава заловените "познати на полицията" лица.
+3
 
 
Г-н Борисов?!!??!....ама вие сте имал дете???!!!Това е хипермега-новина.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
Купа на България, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
Детето на Явор Божанков простреля друго в крака
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: