ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо към Коко: Искаме отбора ни да играе честен и коректен футбол
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:26 / 17.06.2013Коментари (154)15252
© Plovdiv24.bg
Фен-групите на Лаута излязоха с единна позиция относно Константин Динев, който на практика държи мажоритарния пакет акции на ПФК "Локомотив 1926" Пловдив, чрез свой поставен човек.

Ето и пълният текст на декларацията, без редакторска намеса:

Г-н Динев, обръщаме се към Вас със, меко казано, смесени чувства. Въпреки всичко, което Вие ни причинихте в душите, любовта, която носим в сърцата си, е по-силна от това! Изчакахме Вашето официално становище преди да публикуваме настоящата декларация (макар и знаейки плановете Ви за завръщане), за да не се спекулира, че искаме отбора да изпадне във "В" група, като налагаме мнението си.

В самото начало искаме да Ви припомним, че никой никога не Ви е гонил от Локомотив и сега никой не Ви спира, да дойдете и да давате финансови средства за него. Вие сам се направихте на обиден след изказаната от нас позиция за начина на ръководене в клуба и изиграните по Ваше време мачове. Тогава заминахте в незнайна посока оставяйки клуба обезкървен, с неясно бъдеще и любовта, за която говорят Ваши протежета, я нямаше. Да речем, че сте осъзнали, че сте влюбен в Локомотив и искате да му се притечете на помощ.

Да - на нас ни е ясно, че отборът е в тежко положение и изходи за спасение почти няма. Но да не забравяме, че за да стигне до тук Локомотив, вина имате и Вие и предишните собственици (като Галка и турците). За разлика от останалите, които продадоха акциите си и потънаха в ежедневието, Вие запазихте Вашите, като ги прехвърлихте на шофьора си Мушан. Причината за това каква е, ние не знаем. Тя не е толкова важна, друго е по-притеснително - че Вашето име не фигурира официално никъде. Сега, когато сте тук, ние Ви припомняме, че позицията от преди една година не се е променила и няма да позволим, някой да се подиграва с Локомотив Пловдив. Най-малкото някакви метро-сексуални френски футболистчета под Ваша протекция!

Ще продължим да изискваме от Вас, както и от всеки друг президент, да има прозрачна финансова политика в клуба, изразяваща се с точни и коректни плащания, както към всички футболисти и служители, така и относно погасяването на задълженията към НАП, заради които евентуално бихме отишли във така спряганата от всички В група. Те не са направени от феновете!

Искаме отбора ни да играе честен и коректен футбол, без влизане в задкулисни игри и уговорки във всеки един мач, независимо от важността му.

Ще искаме финансовата и административна дисциплина, наложена през изминалата година от г-н Марешки, да продължи и под Ваше ръководство. Защото за една година много футбол не видяхме, но видяхме ред, който не е имало на Лаута от 20 години.

Ще изискваме промяна в начина на работа (не говорим за кадрите, защото това не е наша работа) в ДЮШ и превръщането й в ефективна школа.

Ще искаме да потърсите отговорност за злоупотребите с билети, станали по Ваше време, както и да поясните ясно и точно, какво имахте в предвид преди няколко месеца във Ваше интервю, в което твърдяхте, че сте спонсорирали фен-клуба!?

Мислим, че това, което искаме, не се разминава с това, което Вашите протежета пропагандираха и обещаваха, че ще направите, ако Ви подкрепим.

След като се изпълни всичко това, може да говорим за единство и обединение, което в публиката на Локо винаги е съществувало.

Разделението се получи, именно от насажданото мнение, че ние като фенове може да решаваме нещо и искаме едва ли не, отборът ни да е зле! Не, ние искаме това, което написахме по-горе. Искаме го, защото обичаме Локомотив и не искаме да следваме пътя на други отбори, натрупали огромни задължения, чудейки се, какви схеми да измислят, за да се спасят.

Ако и Вие обичате Локомотив, не трябва да се обиждате от това, което ние искаме, а да се опитате заедно с нас да го направите! Нали искате да сме заедно?!

Това, че не се "навеждаме", не означава, че не обичаме Локомотив, това е последствие на получилото се недоверие към Вас, защото тези неща сме ги изисквали многократно от Вас, но резултати нямаше.


Мислим да спрем до тук. На всички трябва да е станало ясно!


Локо Пловдив до гроб!


Фенклуб на привържениците на Локомотив Пловдив
Организация Трибуна Спортклуб
Гарата
Gott mit uns

Още по темата: общо новини по темата: 20
14.06.2013
14.06.2013
14.06.2013
13.06.2013
12.06.2013
10.06.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на batdoni
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Мартин Петков: В Локо има всички условия за успех - добър треньор, страхотна публика, отлични футболисти
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: