Георги Христов: ЦСКА не са ми симпатични

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:39 / 28.03.2008
4099
Голмайсторът на Ботев Георги Христов призна, че предпочита да играе за Левски вместо за кръвния враг ЦСКА.

- Не симпатизирам по никакъв начин на ЦСКА. Те опитаха да ме вземат няколко пъти, но явно не съм бил достатъчно подготвен. Определено в това отношение Левски са ми по-симпатичен отбор - каза откритието на сезона в "А" група.

В същото време пък другият нападател в Ботев Георги Какалов разясни какъв точно е бил разговорът му с президента на ЦСКА по време на церемонията за "Футболист на годината".

- Не сме говорили за трансфери. Просто Томов дойде и ми каза, че ме харесва. Може да си имаме наши лични неща - лаконичен бе Какалов. Той коментира и силното представяне на клубния си тим от началото на пролетния дял от шампионата.

- С новите спонсори нещата станаха доста по-стабилни и на това се дължат добрите ни резултати. Новият треньор промени манталитета на повечето от нас - каза Какалов. Той сподели, че ще бъде щастлив, ако националният селекционер Пламен Марков забележи и неговия съотборник в Ботев Георги Христов.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).