Драган Канатларовски: Доволен съм, че съм в Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:34 / 20.03.2008
4946
"Знам къде идвам, бях в България когато Локомотив стана шампион - мачът срещу Славия в Пловдив. Знам, че става дума за голям отбор с много фенове. Наясно съм, че отбора е бил шампион и носител на Суперкупата на България и съм много доволен, че съм тук." Това бяха първите думи на Драган Канатларовски като старши-треньор на Локомотив Пловдив.

"Аз имам ясна визия като треньор, не искам отбора да е на 11-то, 12-то място. В моята кариера и като футболисти и като треньор имам високи цели и искамда направим силен отбор, който да играе и в Европа. Първите ми впечатления са, че това е млад отбор с много качества, има някои работи, които са като пропуски, но ще работим над тях. Ще запазя сегашния екип", доопълни Канатларовски.

"Искам в отбора да идват играчи, които да бъдат наши, на клуба. Искам футболистите да се раздават на 100% по време на тренировки и на мачове. През следващите два месеца ще добия ясна представа за това какви футболисти ще ми трябват, а те самите ще трябва максимално да се докажат. Така ще мога да направя добра селекция. Освен това, ако идват футболисти от чужбина, те трябва да са по-добри от нашите, за да ги вземем. На първо време искам да видя с какви сили разполага отбора", каза още новият старши-треньор на Локомотив.

"Знам, че Локомотив Пловдив има най-големите фенове. Знам какво значи и дербито с Ботев. Докато бях играч на Цървена Звезда имах шанс да играя срещу Партизан. Знам какво представлява едно такова дерби, как се живее за него. Както и в този мач, така и във всеки, искам отбора да побеждава", довърши специалистът.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).