Локо (Сф) обърна Локо (Пд) пред празните трибуни на „Лаута”

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:33 / 02.03.2008
7052
Локомотив (Пд) отстъпи на съименника си от София с 1:2, въпреки че водеше на почивката. Срещата се игра пред празни трибуни, заради наказание на домакините.

„Черно-белите" започнаха по-активно и заредиха атаки към вратата на своите гости, които трудно организираха своята игра в първата половина па първото полувреме. До 40-та минута чисти голови положения нямаше, като могат да се отличат само някокло далечни удара на Румен Горанов от домакините. Така се стигна до 41-та минута, когато именно чрез Горанов домакините откриха резултата. Дефанзивният халф стреля прецизно от фаул и не остави шансове на Голубович. Само три минути след като откри резултата Горанов имаше нова възможност да стреля от същата позиция, но този път ударът му срещна тяло в стената, изградена от гостите.

След почивката играчите на столичното Локо постепенно увеличиха оборотите в търсене на обрата. В игра влезе и ексиграчът на домакините Зоран Балдовалиев, като именно тази смяна се оказа ключова за развоя на срещата.

В 64-та минута Димо Атанасов успя да изравни резултата след центриране от корнер. Само четири минути по-късно гостите вече водеха в резултата. Зоран Балдовалиев се откъсна от „черно-бялата" защита и с удар с левия крак прониза Стоян Ставрев за втори път.

В 78-та минута Румен Горанов отново изпълни перфектно пряк свободен удар, но Голубович, със сетни усилия отби топката в греда, запазвайки трите точки за своя отбор.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).