ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев отстъпи на Лудогорец, съдия закла "канарчетата" в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:20 / 28.11.2012Коментари (292)33815
Отборът на Ботев отстъпи с минималното 0:1 от Лудогорец в мач от 14-ия кръг на "А" група. Единственото попадение в мача падна в 69-ата минута след автогол на централния бранител на "жълто-черните" Бобан Грънчаров

Треньорът на "канарчетата" Ферарио Спасов доста изненадващо остави на пейката бразилците Артур Енрике и Вандер Виейра, а това се отрази доста на играта им, като "жълто-черните" дебнаха своя противник най-вече на контраатака. 

Двата тима се опитаха да налагат бързо темпо още в самото начало на мача, но положениеята пред двете врати липсваха. Единственото по-опасно такова бе в 33-ата минута, когато Светослав Дяков изведе в коридор Фран Гела, но крилото се засуети и ударът му бе блокиран от Христо Иванов.

Втората част започна с невероятна хореография от страна на бултрасите, която предизвика рефера Таско Тасков да прекъсне срещата за 4-5 минути, тъй като не можеше да се види нищо на терена заради дима.

Точно след час игра на "Колежа" дойде и най-опасното положение пред вратата на шампионите, когато Йордан Христов центрира отдясно, а коженото кълбо срещна ръката на Гела в наказателното поле на гостите, а съдията Таско Тасков остана безмълвен и си навлека гнева по трибуните.

В 69-ата минута след една контраатака Лудогорец излезе напред в резултата. Миро Иванов се възползва от това, че бе оставен непокрит отляво, навлезе в пеналта и центрира по земя, но топката се отклони в кракът на Бобан Грънчаров и влезе във вратата на Ботев.

Веднага след попадението на "зелените" Феро набързо реагира и пусна в игра Артур и Вандер, които веднага след появяването си на терена пораздвижиха играта на "канарчетата".

В последните минути на срещата "жълто-черните" се пренесоха изцяло в половината на гостуващия тим. В 86-ата минута домакините достигнаха до равенството с гол на своя топреализатор Иван Цветков, но попадението му бе отменено от страничния съдия заради засада, а такава очевадно нямаше. Това изцяло вбеси феновете на стадиона, които подкрепяха своите любимци въпреки студеното време и работното време.

Ботев Пд - Лудогорец 0:1
0:1 Грънчаров 69 авт.

Ботев Пд: Х. Иванов, Христов, Грънчаров, Караславов (к), Станчев, Паласуелос (Енрике), Иршак, Огнянов (Виейра), Неделев, И. Цветков, Костов;
Старши треньор: Ферарио Спасов

Лудогорец: Голубович, Витиня, Гулдан, Моци, Й. Минев, Генчев, Дяков, И. Стоянов (Марселиньо), Гела (Александров), М. Иванов, Гъргоров (к)
Старши треньор: Ивайло Петев

Още по темата: общо новини по темата: 42
20.12.2012
05.12.2012
04.12.2012
04.12.2012
04.12.2012
03.12.2012
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на McRae
премахни филтъра

+15
 
 
Прочетох доста статуси,коментари и чух доста изказвания за въпросния Таско Тасков.Да спор няма "закла" ни и то доста здраво.Сега това,че ни "закла" съдията доста хора ще го приемат като оправдание,но едно нещо се питам аз,до кога ще търпим гаврата по терените,до кога ще чакаме,хората наречени съдии да правят каквото си искат,а те именно го правят,защото знаят,че са безнаказани,за тях май май няма закони,няма наказания.Нека влезем един път на терена,до "пометем" с тях да видим дали ще посмеят,пак да свирят така.Цяла България трепери от нас,феновете на Ботев а съдиите се гаврят с най-стария отбор с най-велика публика в България.Безнаказаността в България,кара тези палячовци да се мислят за велики.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: