ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марешки: Ще купя Локо като видя финансовия анализ
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:44 / 27.11.2012Коментари (98)13319
© Plovdiv24.bg
Веселин Марешки все още не притежава нито една акция от Локомотив Пловдив, потвърди самият той в интервю за Дарик Варна. Съществува дори възможност аптечният бос въобще да не закупи клуба, ако се окаже, че финансовото състояние на Локо Пд е по-лошо, отколкото изглежда, стана ясно от думите му.

"Всяка една фирма, преди да бъде закупена, й се прави правно-финансово икономически анализ. Ангажирал съм една много сериозна одиторска фирма и адвокатска кантора да проверяват състоянието на Локо Пловдив. Докато не получа резултатите, няма да взема и една акция. Ако не се договорим съгласно реалната ситуация, която ми докладват проверяващите, а не според тази, която ми представят, аз няма да стана собственик на клуба. Превел съм около 1,5 млн. лв., но това няма нищо общо със собствеността. Просто сме помогнали сме на клуба да си стъпи на краката. Клубът се управлява от мои хора, това е нормално, тъй като трябва да видя за какво става въпрос, пък и да няма промени докато вървят проверките, но аз ще стана собственик едва когато съм доволен от резултатите от анализа.", каза пред Дарик Варна Веселин Марешки.

Преди броени дни стана ясно, че доскорошният собственик на Локомотив Пловдив Константин Динев е прехвърлил акциите си на приятел, а не на Веселин Марешки. Според съдебните регистри собственик на клуба в момента е 40-годишният столичанин Светослав Мушанов. Той притежава 142 900 акции или 95,27%. Останалите проценти се държат от няколко други дребни акционери.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 45
18.02.2013
29.01.2013
01.12.2012
28.11.2012
27.11.2012
22.10.2012
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на londongunner
премахни филтъра

+21
 
 
няма такъв цирк- буферчета до вчера вярвахте че магарешки ви е собственик,ся се оказва че не е той,а най лошото е че целият тоя цирк магарешки го е знаел и ако не беше изтекла информацията бяхте да сте си заблудени до края, честно ви казвам взеха ви за мезе,последните месеци направо се гаврят с отбора ви,яд ме е за локомотив,ама се кефя на вас и ми е густо щот много говорите и плюете. много скоро очаквам нещо мн унизително-именно да станете аутсайдери във всяко едно отнушение-всичко се връща на тазо свят
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: