Атанас Узунов: Няма да говоря за съдиите до края на мача

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:41 / 29.02.2008
1628
"Няма да коментирам съдийството, но само до края на срещата с Локомотив София. След това, в зависимост от това как са представи съдийската тройка, ще си кажа мнението. Все пак не е важно как свирят съдиите, а как ще се представи нашият отбор. Ако Локомотив София е по-подготвен тактически и ни надиграе - нека вземат трите точки, но да го направят без чужда помощ. Срещу този отбор играем добре, но винаги нещо не ни достига.", каза Атанас Узунов по повод назначението на Николай Йорданов за главен съдия в железничарското дерби в неделя.

"До края на годината Локомотив Пловдив ще играе със същата емблема, с която игра и през есента. Тя е регистрирана в БФС и с нея ще завършим шампионата", уточни главният секретар на Локомотив, по повод промяната на емблемата на клуба. На специално пано, поставено зад него и старши-треньорът Ясен Петров, емблемата бе представена пред журналистите. "Това все пак не е краен проект и сме отворени за още идеи, но до края на шампоната. Тогава тя ще бъде запазена и регистрирана."

"Очаква се до няколко дни да се изясни ситуацията около стадион Локомотив. Внесени са всички документи, но не очаквайте сензации. Трябва да се строи нещо ново, защото е невъзможно сегашният стадион да се реконструира", довърши бившият топ-рефер на България.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).