Марица официално продаде Акалски и Банев на Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:24 / 21.02.2008
1965
Вратарят Кирил Акалски и защитникът Теодор Банев вече са футболисти на Локомотив (Пловдив). Това съобщи президентът на Марица Рангел Берберов, където досега се състезаваха двамата играчи. Той поясни, че днес е провел разговор със собственичката на Локомотив (Пловдив) Галя Топалова.

"Споразумяхме се по всички въпроси. Вариантът, който постигнахме е изгоден и за двата клуба. Няма да назоваваме конкретни суми и детайли по сделката. В понеделник ще подпишем официално договора за трансфера на Кирил Акалски и Теодор Банев в Локомотив (Пловдив)", поясни Рангел Берберов.

Двамата футболисти на Марица, чийто договори с клуба изтичат през лятото на тази година преминаха при "черно-белите" преди месец. Досега клубните ръководство имаха разногласия за цената им. С днешната среща между Рангел Берберов и Галя Топалова бе постигнато разбирателство по всички въпроси.

Източник: БТА



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 30
Днес: 13


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).