Марица и Локо не могат да се разберат за Акалски и Банев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:53 / 19.02.2008
2427
Марица и Локомотив /Пловдив/ не могат да се разберат за вратаря Кирил Акалски и защитника Теодор Банев. Това съобщиха от ръководствата на двата клуба. Двамата футболисти имат договори с Марица до лятото на 2008 година.

Преди месец те преминаха в Локомотив /Пловдив/ и се подготвят с този отбор.

"На този етап не можем да се споразумеем с колегите от Локомотив /Пловдив/. Предложил съм им три варианта. Първият е да ни платят веднага 80 000 лева за двамата играчи и те стават тяхна собственост. Вторият вариант е да дадат 60 000 лева и ние да запазим 20 процента собственост върху играчите. При третият вариант им ги давам без пари, но в следващите три години си запазвам половината от собствеността върху тези състезатели", заяви президентът на Марица /Пловдив/ Рангел Берберов.

Той каза, че досега ръководството на Локомотив /Пловдив/ не е приело нито един от тези вариант.

"Не смятам да отстъпвам повече. Ако не се разберем, Кирил Акалски и Теодор Банев остават при нас до свършването на договорите им през лятото на тази година. Тъй като двамата са по на 21 години според регламента на БФС Локомотив /Пловдив/, за да ги вземе ще трябва да ни плати по 30 000 лева за всеки от тях и при изтекли техни договори с нас", поясни Рангел Берберов.

Той изрази готовност да преговаря със собственичката на Локомотив /Пловдив/ Галя Топалова за постигане на споразумение. Генералният секретар на Локомотив /Пловдив/ Атанас Узунов призна, че на този етап двете клубни ръководства не могат да се разберат.

"Смятаме да действаме, без да влизаме в конфликти с колегите от Марица. Ако не се разберем, Кирил Акалски и Теодор Банев ще дойдат при нас през лятото, когато свършат договорите им с Марица, а каквото трябва за тях ще платим", заяви Атанас Узунов.

Източник: БТА



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).