Локо с нова титулярна единайсеторка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:59 / 11.02.2008
3171
Треньорът на Локо (Пд) Ясен Петров ще заложи на изцяло нова единайсеторка в днешната контролна среща срещу казахстанския Атирау, която започва в 15,30 часа. По едно полувреме ще разделят двамата вратари Кирил Акалски и Стоян Ставрев.

Пред тях титуляри започват - десният бек Теодор Банев, отляво Ангел Йошев, в центъра на отбраната - Бранеков, Сечков и в по-предни позиции - Хейгън, Стайко Стойчев, Вели, Карим Израилов, Анатоли Тодоров и Димитър Илиев. Очаква се през второто полувреме поне за 30 минути на терена да се появи и бразилецът Евертон Джилио - Том, който се намира на проби в отбора.

Тази сутрин Том взе участие в тренировката на останалата група футболисти, която игра срещу Чехлаул в събота. Единственият контузен футболист в лагера на смърфовете остава Дани Кики, който бе наритан от румънците и е с травма в глезена. Освен всичко, днес Кики се разболя и остана в стаята си.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).