Златинов мисли до неделя дали остава на „Лаута”

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:46 / 01.02.2008
2356
Шефовете на Локо (Пд) дадоха срок до неделя на нападателя Владислав Златинов, който още умува дали да преподпише договора си.

Бунтарят бе гласен за Родопа, в замяна с Анатоли Тодоров, но категорично отказа да играе в тима от "Б" група. В същото време шефовете на "смърфовете" се договoриха с колегите си от Родопа и се очаква Тодоров да подпише днес или утре договор за 3,5 години с пловдивчани.

От 14,00 часа днес на „Лаута" Локо (Пд) ще изиграе първата си за годината контрола на собствен терен срещу втородивизионния Марица. След проверката ще стане ясна съдбата на дошлите на проби казахстанец Карим Израилов и бразилеца Тон.

На вчерашното занимание на „смърфовете" не се появи Стойко Сакалиев, който е с болки в кръста. Нападателят обаче сподели, че ще е на линия за днешната контрола с Марица. В проверките до момента възпитаниците на Ясен Петров записаха победа с 2:0 над Велбъжд (Кн) и равенство 1:1 с елитния Пирин (Бл).

Източник: Топспорт



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).