ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенове на Локо Пд против привличането на дуо бивши "канарчета"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:34 / 20.08.2012Коментари (80)9544
© Plovdiv24.bg
Феновете на Локомотив са в готовност да изразят недоволството си против предстоящото привличане на двама бивши футболисти на вечния съперник Ботев. Сериозна група запалянковци се събират на входа на комплекс "Локомотив" днес от 16.30 ч., в готовност да не допуснат пристигането за първа тренировка на Георги Какалов и Атанас Курдов.

Сред феновете усилено се носи слуха, че старши-треньорът Емил Велев, който на практика пое цялата спортно-техническа власт след идването на новия собственик Веселин Марешки, не е дал одобрението си за привличането на въпросните футболисти. На събирането си на Лаута привържениците на "черно-белите" ще потърсят отговор на един от най-важните въпроси, свързани с представителния тим. А именно - кой към днешна дата реди селекцията на Лаута?

Източник: Lportala.net

Още по темата: общо новини по темата: 30
01.03.2013
29.08.2012
28.08.2012
27.08.2012
27.08.2012
26.08.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на GeorgiAtanasov
премахни филтъра

+15
 
 
Смеехме се на отношението на жълтите към Георги Мечеджиев преди година сега обаче и ние правим също като тях.Що за комплекси са това?Откровено казано аз също не съм много въодушевен от факта Какалов да играе на Лаута,но съм напълно за Атанас Курдов момчето е младо и талантливо игра за Ботев имаше и няколко необмислени изказвания които могат да му бъдат простени в предвид младоста му и най важното той не е от школата на Ботев не може да се смята за краен ботевист,а по скоро за левскар него винаги си го е влечал синият отбор.В момента нашият отбор е млад има нужда от добър централен нападател нека да се даде шанс на Наско да се докаже ако играе добре ок,ако не, се разделяме по живо по здраво кой от къде е.Ако сме готови да вземем Христо Янев футболист който винаги е дразнел със своето поведение,а не вземем това младо момче то тогава тези които пречат да се осъществи този трансфер то те са лицемери и комплексари.Помните Коце Видолов стана футболист при нас но после отиде при жълтите и те го приеха защото го видяха,че е талантлив футболист от който Ботев само ще спечели и ето виждате сега той е една от легендите на Ботев.Дайте шанс на Курдов не бъдете такива лицемери аз съм убеден,че ако му се даде шанс на Курдов той ще го оправдае и ще радва с головете си черно-белите фенове.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Млад и неопитен рефер свири безинтересния мач между Лудогорец и Локо
Мениджърски трик или истина? Ботев и Локо искат белгиец от Етър
Крушарски: Най-обичаме да си дрънкаме празни чинии! Да си фантазираме сме номер 1
Томаш: Още зимата загубихме шансове за Европа, трябва да знаем къде ни е мястото
Бурни овации, песни и мощна заря на "Лаута" при посрещането на героите от 2004 г.
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: