ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ще има ли сили Локо да сътвори сензацията на "Гелредоум"?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:20 / 26.07.2012Коментари (43)6132
© BulPhoto
Днес Локомотив Пд ще има най-тежката задача от трите български отбора в опит да прескочат втория предварителен кръг в Лига Европа. Само преди седмица пловдивчани цели четири пъти успяха да изравнят на Витес и мачът помежду им в Ловеч завърши 4:4. Дни преди реванша обаче собственикът на клуба Константин Динев обяви, че оттегля финансовата си подкрепа, а след него си тръгнаха и някои от основните футболисти на тима.

Локо Пд обаче не трябва да бъде отписван въпреки, че са аутсайдери в гостуването си на Витес. Онова шеметно 4:4 преди седмица задължава тима на Емил Велев да гони победата в Холандия, а това не е лесно за който и да е роден отбор. Напускането на Джереми Родригес и Юнес Бенжелюн ще прекрои и без това нестабилната защита на "смърфовете", а в предни позиции отново ще се чака някой проблясък на неостаряващия Здравко Лазаров.

Витес показа много слабости в дефанзивен план, но има силни изпълнители в атака. Вилфред Бони, Джонатан Райс и Ник Хофс са качествени футболисти, които могат да накажат всяка грешка в отбраната на Локомотив Пд. От изказванията на домакините личи, че те вече мислят за следващия кръг, но дали няма да бъдат неприятно изненадани?

Вероятни състави:
ВИТЕС (4-2-3-1):
Велтхойзен; Ясуда, Калаш, Кашия, Ван Аанхолт; Ван Гинкел, Ван дер Хейден; Ибара, Хофс, Райс; Бони
Старши треньор: Фред Рутен

ЛОКО ПД (4-2-3-1): С. Кунчев; Й. Тодоров, Саламастракис, В. Георгиев, Венков; Кирякидис, Златински; Д. Георгиев, Тимонов, Е. Маркес; З. Лазаров
Старши треньор: Емил Велев

СТАДИОН: "Гелредоум"
СЪДИЯ: Михаил Кукулакис (Гърция)
НАЧАЛО: 21.00 часа

 

Още по темата: общо новини по темата: 72
27.07.2012
27.07.2012
27.07.2012
26.07.2012
26.07.2012
26.07.2012
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на thegame91
премахни филтъра

+23
 
 
Много се надявам момчетата да успеят и да покажат характер и дух. Настроението в отбора е изключително тежко и самият факт, че въобще имаме играчи е чудо. Момчетата не са взимали пари от месеци. На феновете им се замазват очите с малки "подаръци", а медиите изопъчават и най-малката частица истина. Коко от много време не издържа клуба. Питайте Наско Узунов дали не е казал на Рефана, че клуба не се интересува въобще от школата и му я предлага!!! Когато бяха мачовете на младежките формации на новото игрище, от клуба са му звъннали ден преди срещите, защото нямали екипи. Рефана е изкарал още 1500лв за експресна поръчка и видиш ли е имал "наглостта" да си сложи логото върху тях. Бил си правил реклама и от клуба му върнали екипите!!! Сами си правете изводи ... с над 2млн в дългове, не знам кой ще се нагърби да издържа Локомотив. Надявам се новите спонсори да не дадат просто 100-200 хиляди еднократна помощ, че да си кретаме до нова година. Отборът бива управляван абсолютно некадърно, всеки един го виждаше, но никой не искаше да го повярва ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Неделев и Серкан в националния отбор, ето пълния списък на селекционера
Локо без Митко Илиев в Разград! БФС със солидна глоба за "черно-белите"
"Черно-бяла" гордост! Двама от Локо в младежкия национален отбор
Лудогорец пусна евтини билети за Локо, празнува с Борис Солтарийски шампионската титла
Млад и неопитен рефер свири безинтересния мач между Лудогорец и Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: