Горанов и Димитров в групата на Локо срещу Видима

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:44 / 30.11.2007
6297
Отново на група от 19 души заложи старши-треньорът на Локомотив Пловдив Ясен Петров за утрешното гостуване на неговия тим на аутсайдера Видима в Севлиево. В сравнение с групата, която пази режим предишния кръг срещу Спартак Варна, наставникът не е нанесъл никакви промени. Тогава в последния момент отпадна възстановеният от операция на хертия Явор Въндев.

Днес сутринта, играчите на Ясен Петров проведоха последното си занимание, в което на пълни обороти се включи обърналия глезен преди два дни Румен Горанов (на снимката). Капитанът Красимир Димитров, изпитващ болки в адукторите не се включи в двустранната игра, но все пак попадна в разширения състав от 19 души. Веднага след края на тренировката избранниците на треньора се качиха в клубния "Мерцедес" и потеглиха към Севлиево. Пловдивчани ще нощуват в Габрово, тъй като всички хотели в града на домакините са заети, заради празника на Севлиево. Срещата от 14-ия кръг е с начален час 14.00 ч. утре, и е поверена на арбитъра Ангел Ангелов. Негови помощници са Иван Вълчев и Владислав Виденов.

Не липсват лювопитни факти и за феновете на футбола в Пловдив. Благодарение на БФС и поредното им безумие двата пловдивски клуба Локомотив и Ботев ще проведат гостуванията си на разстояние 30 километра. Жълто-черните ще играят срещу Литекс в Ловеч, като това означава, че е привържениците и на двата клуба ще атакуват Северна България през двата прохода - Шипка и Беклемето. Въпреки уверението, че организираните екскурзии няма да следват един и същи маршрут е много вероятно това да не важи за самоорганизиралите се автомобили.

За желаещите да подкрепят любимия си отбор тече записване за екскурзия на цена 3 лв., като записванията се правят на портала на комплекс "Локомотив" в парк Лаута. Запълването на свободните места ще се направи на място, преди потеглянето. Това ще стане в 10.00 ч. сутринта.

Ето и групата за утрешното гостуване на Локомотив Пд на Видима-Раковски в Севлиево:

Вратари:
Стоян Ставрев
Стоян Колев
Защитници:
Йордан Милиев
Александър Бранеков
Даниел Моралес
Иван Иванов
Радослав Анев
Ангел Йошев
Полузащитници и нападатели:
Даксон да Силва
Красимир Димитров
Румен Горанов
Дани Кики
Илами Халими
Димитър Илиев
Мартин Камбуров
Бернарт Хаган
Стойко Сакалиев
Владислав Златинов
Явор Въндев


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).