Катя Дафовска празнува рождения си ден на Пампорово

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:06 / 28.11.2007
852
Единствената ни златна медалистка от зимна олимпиада - Катя Дафовска избра семейния уют в собствения си хотел на Пампорово за скромно тържество сред близки по случай рождения си ден.

Най-добрата биатлониска на България и днес си спомни за паметния миг от Игрите в Нагано през 1998-ма, когото завърши първа на 15 км, отваряйки нова страница в историята на родния спорт.

Катето не бе забравена от екипа на Гонг и с радост прие пожеланията ни за здраве, щастие и успех в бизнеса. Златното ни момиче не скри, че спортът й липсва, но се надява да помогне на българския биатлон, макар че - „От другата страна на барикадата сега е по-трудно", признава Дафовска.

Според известната чепеларка проблемът на младите ни спортисти понякога е факта, че са по-задоволени и като, че ли им липсва хъс и борбеност.

„Някога аз тренирах и се борих за първо място на състезание за чифт ръкавици, а сега разполагат с екипировка, за каквато само съм мечтаела. Оптимист съм и се надявам заедно с хората от федерацията да изградим и да създадем следващата Катя. Осъзнавам, че ще бъде трудно, но трябва да се борим за авторитета на българския спорт", споделя рожденичката днес.

Катя сега е щастлива, че има време за семейството си, инвестирала е това, което спечели от успехите в спорта в семеен хотел, надява се да успее и в бизнеса. Информацията е на Gong.bg.




Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 7
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).