Нови преговори между Локо и Левски за Еромоигбе

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:45 / 20.11.2007
2860
Локомотив (Пловдив) ще решава за Джоузеф Еромоигбе след края на есенния полусезон на "А" група. Това съобщи генералният секретар на клуба Атанас Узунов.

Той поясни, че след като свършат официалните мачове ще се преговаря с ръководството на Левски (София), което държи правата на нигерийския халф. Полузащитникът е брат на състезателя на шампионите Ричард Еромоигбе. "Интересът ни към Джоузеф Еромоигбе остава в плановете ни за селекция. В момента имаме само едно място място за чужденец и ще действаме внимателно", поясни Атанас Узунов. Той добави, че проблемът може да се реши бързо, ако до края на годината македонецът Илами Халими и бразилецът Даниел Моралес получат българско гражданство. Те са подали необходимите документи за това и чакат отговор от компетентните български власти. Генералният секретар на Локомотив (Пловдив) добави още, че ръководството ще изчака до края на есенния полусезон отговора на футболистите, които получиха предложение за подновят договорите си. Информацията е на БТА.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).