Локо (Пд) - женското царство

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:10 / 10.11.2007
2339
Непозната доскоро дама удари по масата и запали един от най-големите скандали на футболната есен в България. Галя Топалова, шефката на Локомотив (Пд), отсече - Стойко Сакалиев, Иван Иванов и Сашо Бранеков ще играят срещу своя отбор ЦСКА за купата. "Черно-белите" изхвърлиха "армейците", а бизнес дамата обра овациите на половин Пловдив. Топалова има сериозни интереси в транспортния бранш, а вижда се, вече прави сериозно име и във футбола. Галя е мъжко момиче и се оказа на точното място в точното време.

Именно Локо е отборът, свикнал да бъде ръководен от нежна ръка. Топалова е третата дама, взела тима при пожар, но вече успя да го извади от горящата сграда. Преди нея Локо попадаше в ръцете на жени все заради убийства. През 2005 г. Мая Илиева пое клуба, след като застреляха съпруга й Георги. Красавицата посети няколко мача, но предпочете бързо да се оттегли от всички сфери, в които босът на ВИС-2 въртеше пари. Мая продаде Локо (Пд) на Александър Тасев. Като по сценарий търговецът на череши от Кюстендил също бе застигнат от куршум. Така на "Лаута" се появи следващата вдовица - Таня Раденкова. Тя поде дълги съдебни битки с Емил Наков. Бъдещето на Локо изглеждаше безнадеждно, преди да се появят Галя Топалова и съпругът й Зеки Байрам. Информацията е на в."Стандарт".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).