Блиц: Коко Динев бута Любимец към елита

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
09:40 / 10.03.2012
3630
Коко Динев помага усилено на още един отбор у нас освен на Локомотив (Пловдив). БЛИЦ твърди, че от известно време един от най-богатите българи е насочил вниманието си и към Любимец. Президент на втородивизионния тим е Атанас Сталев, голям приятел на Динев. Според информации от малкото градче в Югоизточна България двамата паралии са си поставили за цел да вкарат Любимец в "А" група. Отборът изненадващо е лидер на Изток с 29 точки и разбива на пух и прах твърденията за лек път към елита на далеч по-известните клубове "Ботев" (Пловдив), Етър и Нефтохимик.

Милионерът Сталев е изградил прекрасна база, една от най-добрите в България, освен това няма никакви проблеми с издръжката на тима. Идеята на Коко Динев и приятелят му е Любимец да влезе в "А" група, за да се превърне в нещо като сателит на Локомотив, двата отбора да изградят тясно сътрудничество. В последните 4-5 месеца Любимец и Локо изиграха три контроли, бяха заедно на подготвителен лагер в Анталия.



Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).