Трима нови почнаха с Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:49 / 25.06.2007
2392
Трима нови футболисти се появиха на провалената от феновете на Локомотив първа тренировка на отбора. На проби в състава дойдоха двама футболисти на Брестник - Цветан Кацаров и Ридван Хаджифейзула, който е юноша на кръвният враг на "черно-белите" - Ботев. Третият играч е 21- годишният вратар на Сливен Мирослав Иванов. На стадион Локомотив се яви и продадения на италианският тим Тревизо вратар Стоян Колев. Македонският халф на "черно-белите" Илами Халими е помолил треньорското ръководство да му бъде удължена почивката с няколко дни, поради заболяване на детето му.

Старши треньорът на Локомотив Иван Маринов - Масларя, заяви, че все още няма гаранции дали той ще остане начело на отбора. Поради това специалистът не е водил никакви преговори с футболистите. Той гарантира, че плануваните лагери в Банско и в Италия ще се проведат. Според запознати, престоя на "черно-белите" в Банско е уреден на приятелски начила от генералният секретар на клуба Атанас Узунов. Отборът ще бъде от 1 до 14 юли 2007 година в хотел "Елегант" в Банско. Бразилецът Даксон Да Силва ще се присъедини към отбора направо за първият лагер.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).